Belgium

Lichaam "Glee"-actrice Naya Rivera  gevonden in een meer in Californië 

In een meer in de Amerikaanse staat Californië is het lichaam gevonden van de actrice Naya Rivera. Dat heeft de plaatselijke sheriff  bekendgemaakt. De 33-jarige Rivera, die vooral bekend werd door de serie "Glee", raakte vorige week vermist na een boottochtje met haar zoontje. Het jongetje werd gezond en wel teruggevonden op de boot.

Naya Rivera was vorige week woensdag vertrokken voor een boottochtje met haar 4-jarige zoontje op Lake Piru, een meer in Los Padres National Forest and Topatopa Mountains in Ventura County, in de staat Californië. Rond 13 uur 's middags plaatselijke tijd had ze een bootje gehuurd.

Een medewerker van het bedrijf dat de bootjes verhuurt vond haar zoontje woensdagnamiddag ongedeerd maar alleen terug in het bootje. Hij was aan het slapen. Hij vertelde dat hij en zijn moeder waren gaan zwemmen, maar dat zij niet teruggekomen was.

 De afgelopen dagen werd met man en macht naar Rivera gezocht. Er werden onder meer duikers en helikopters ingezet. Vanmorgen werd een lichaam gevonden en de sheriff heeft nu bevestigd dat het om de actrice gaat.

 Rivera was in alle zes seizoenen van Glee, een populaire Amerikaanse musicalserie die tussen 2009 en 2015 werd uitgezonden, te zien. Ze speelde hierin de rol van cheerleader Santana Lopez.

Football news:

Bas Pro 1:2 van Inter: na de opening 20 minuten, Bayer in het spel. Ik geloofde dat we iets konden doen
Conte op 2:1 met Bayer: als een coach zo ' n toewijding ziet, is hij altijd gelukkig
Sanchez eindigde de wedstrijd tegen Bayer, ondanks de blessure
Solskjaer is de vijfde coach met wie Manchester United de halve finale van de Europese beker bereikte
Manchester United gaat deze zomer Sancho kopen, ondanks Borussia ' s bewering dat hij blijft
Shirokov versloeg de rechter op een Amateurtoernooi: beloofde dat # # # # # [vdarit] voor een rode kaart en # # # # # # # [vdarit]
Brunu scoorde 11 goals in 20 wedstrijden voor Manchester United. Zeven van hen waren straffen