Belgium

Na de ondergang van Roeselare: transfervrije Wouter Biebauw onderhandelt met Beerschot

  ©  BELGA

Wouter Biebauw (36) heeft de voorbije dagen onderhandeld met Beerschot. De doelman zou op het Kiel de doublure van kapitein Mike Vanhamel kunnen worden. Beide partijen zijn echter nog ver van een akkoord, komend weekend wordt er meer duidelijkheid in dit dossier verwacht.

LEES OOK. Kapitein Wouter Biebauw (36) over de tragische teloorgang van ‘zijn’ Roeselare: “Ik heb liggen blèten als een klein kind” (+)

KSV Roeselare werd donderdag officieel failliet verklaard waardoor de spelers van de club transfervrij op zoek kunnen gaan naar een nieuwe club. Voor een ervaren doelman als Wouter Biebauw (36), met meer dan 250 matchen op het hoogste niveau op de teller, is het een flinke tegenvaller dat de beslissing over Roeselare pas zo laat gevallen is. De meeste clubs hebben intussen al voldoende doelmannen in de kern.

Maar bij Beerschot is er wel ‘ruimte’ voor een extra doelman als doublure van kapitein Mike Vanhamel. Met Antoine Lejoly (22) en Senne Goossens (18) heeft Beerschot al twee beloftevolle invallersdoelmannen rondlopen, maar beide jongens hebben nog geen ervaring op het hoogste niveau.

Dit weekend wordt er meer nieuws verwacht in het contractdossier van Biebauw, voorlopig werd er nog geen akkoord gevonden met de ervaren doelman.

Football news:

Pique is klaar om een loonsverlaging te nemen op Barca
Eto 'o beschuldigde Frankrijk voetbal van gebrek aan respect: Ik heb 1-2 seizoenen aan de rechterkant doorgebracht, en het centrum was 25 jaar oud. Voormalig Barcelona en Inter striker Samuel Eto' about is ontevreden met het Franse tijdschrift France Football. Gisteren publiceerde de publicatie een lijst van spelers die beweren de beste linkse, rechtse en centrale spits in de geschiedenis te zijn. Dat ' about was een van de deelnemers voor de titel van best right forward. Dank u, maar ik heb 1-2 seizoenen aan de rechterflank doorgebracht, en ik speelde 25 jaar lang als centrum vooruit. Gebrek aan respect voor het Franse voetbal, twitterde de Kameroense. Dit is de topscorer in de geschiedenis van het Kameroen nationale team. Messi, Beckham, Robben, Figo en best zijn een van de kandidaten voor de titel van beste rechtse winger in de geschiedenis (France Football)
Barcelona maakt zich zorgen over de vorm van het doel. De club is van mening dat hij niet genoeg heeft gewerkt op vakantie
Laporte werd ondersteund door Van Dyck: Sorry, bro. Geen geluk, ook al zijn we rivalen ... Manchester City verdediger Emeric Laporte steunde de Liverpool speler ... Sorry, bro. Ik wens u veel succes en een spoedig herstel. Geen vreugde, niets plezierigs, ook al zijn we rivalen 💪 twitterde de Fransman. Van Dijk zal geopereerd worden. De club kondigt geen herstelperiode aan. Het is onwaarschijnlijk dat Van Dijk dit seizoen zal spelen. Liverpool vraagt om uitleg over VAR ' s werk, fans om Pickford te straffen (Carragher kwam voor hem op)
Messi is de beste ter wereld. Hij is altijd een stap voor op de rest. Lautaro Martinez heeft veel gesproken over de Lionel Messi van Barcelona. Ik ken Messi meer als partner in het Argentijnse nationale team dan als rivaal op het voetbalveld. Ik heb dit al eerder gezegd, maar ik zeg het nu en in de toekomst nog eens: Messi is de beste speler ter wereld. Het feit dat hij een Argentijn is maakt ons trots op hem en wij proberen altijd van hem te leren. Ik denk dat het op een ander niveau is. Hij begrijpt voetbal op een andere manier en is altijd een stap voor op iedereen, citeerde Clarin Lautaro als gezegde
Het stadion van Letico werd roze geschilderd in het kader van de campagne ter bestrijding van borstkanker. Het stadion van de atleten, Wanda Metropolitano, werd roze geschilderd om iedereen te steunen die borstkanker bestrijdt, zei de club in een verklaring
Frank Lampard: niets is makkelijk in de Champions League. Dit is een geweldig platform om nieuwe dingen te leren