Belgium

Neil Young wil niet dat Trump zijn muziek gebruikt

Neil Young wil niet dat Trump zijn muziek gebruikt

De Canadese zanger Neil Young is not amused dat Trump zijn nummer ‘Rockin’ in the free world’ liet horen tijdens een bezoek aan Mount Rushmore. Foto: ISOPIX

“Dit is niet oké.” Voilà. Kort en bondig, maar zo liet Neil Young duidelijk weten dat hij niet gediend is met het feit dat de Amerikaanse president Donald Trump zijn muziek gebruikt.

Zaterdag nog liet Trump tijdens een bezoek aan Mount Rushmore Youngs iconische nummer Rockin’ in the free world horen, om zo de Amerikaanse onafhankelijk te vieren. Niet naar de zin van de Canadese zanger en componist en dat liet hij weten via Twitter. Neil Young is een felle tegenstander van Trump en zei al meerdere keren dat de president afgezet moest worden. In een volgende tweet meldde hij dat hij Lakota steunt, een inheems volk dat protesteert tegen de komst van Trump.

Neil Young is niet de enige die niet wil dat de Amerikaanse president zijn muziek gebruikt. Ook Queen, Pharell Williams, The Rolling Stones en Rihanna willen dat niet.

Football news:

Gareth, Ik wil je zien voetballen
Arturo Vidal: Bayern zijn altijd de favorieten, maar Barcelona is het beste team ter wereld
Lewandowski is een grote speler, maar hij is niet op het niveau van Messi
De grote Milan van de noughties zijn al coaches: Gattuso herbouwt Napoli, Shevchenko gaat naar de Euro ' s, sommigen zijn nog steeds in de club
De Premier League zal geen wintervakantie hebben in het seizoen 2020/21. Start-12 September, eind-23 mei
Liverpool heeft gesprekken gevoerd met Bayern over Tiago
Vertonghen gaat naar Benfica. Het contract is voor 3 jaar