Belgium
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Politie arresteert 17-jarige kerel die sterke cannabisgeur verspreidt

 
Deurne, Ekeren -

De Antwerpse politie heeft donderdag een 17-jarige jongeman opgepakt in de buurt van het Bisschoppenhofpark in Deurne. Hij verspreidde een sterke cannabisgeur en zette het op een lopen toen de politie hem wilde controleren.

Het wijkteam Oost zette meteen de achtervolging in en zag hoe de jongeman onderweg verschillende spullen weggooide. “In een ondergrondse garage kon de politie de minderjarige vatten”, zegt woordvoerder Sven Lommaert van de Antwerpse politie. “Hij had nog 68 gram cannabis op zak en drie flesjes Lean, een product met codeïne dat enkel op voorschrift mag verkocht worden.” Bij een huiszoeking nam de politie ook nog wat hasj in beslag. De minderjarige werd voorgeleid bij de jeugdrechter.

Een dag eerder werd ook in Ekeren een 26-jarige kerel opgepakt met drugs op zak. “Het wijkteam van Ekeren vond bij hem twee zakken met telkens meer dan 100 gram cannabis. De jongeman had ook nog 11 gram cocaïne bij”, aldus Lommaert. De jongeman gaf meteen toe aan de politie dat hij handelde in drugs. Bij een huiszoeking vond de politie nog 20 gram hasj. Alle drugs werden in beslag genomen. De verdachte werd gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter.