Belgium

Siberische tijger doodt verzorger van 55 in de zoo van Zürich

Tijgers in de zoo van Zürich (archieffoto uit 2015).

Tijgers in de zoo van Zürich (archieffoto uit 2015). imagebroker.com

In de zoo van Zürich in Zwitserland is een verzorger van 55 om het leven gekomen nadat een Siberische tijger haar had aangevallen. Dat meldt de zoo op zijn website. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk precies is kunnen gebeuren.

"Helaas moeten wij u meedelen dat vandaag in de zoo van Zürich een tijgerverzorger dodelijk is verwond door een Siberische tijger." Met die boodschap kondigt de zoo van Zürich vanavond de dood van een van zijn medewerkers aan op Facebook.

"Kort voor 13.20 uur kreeg de alarmcentrale van onze dierentuin een bericht binnen dat een verzorger in het tijgerverblijf door een Siberische tijger was aangevallen", gaat het voort op de website van de zoo. "Een groep verzorgers is meteen uitgerukt naar het tijgerverblijf. Ze slaagden erin om tijger Irina weg te lokken van de verzorger en haar in een hok op te sluiten."

"Ondanks een onmiddellijke reanimatiepoging kwam alle hulp voor de vrouw van 55 helaas te laat. Ze stierf ter plekke. Hoe het tragische incident precies is gebeurd en waarom de verzorger samen met de tijger in een ruimte was, moet het gerecht nu onderzoeken."

Bezoekers en andere medewerkers die getuige waren van de aanval, kregen psychologische hulp. Morgen blijft de zoo gesloten.

Football news:

Crouch op Messi ' s doel: geniaal. Alleen hij is in staat om op te staan van de worp, drie ongelooflijke dingen te doen en te scoren
Ignashevich Pro 1:1 met Spartak-2: torpedo heeft geen problemen met de structuur van het spel. Maar zonder slagen zijn er geen doelen
Oké,hij heeft het. Een speler en een coach zijn verschillende dingen
Sergi Roberto op de Barcelona-Bayern wedstrijd: het zal zijn als de finale
David Silva heeft een driejarig contract met Lazio voor 9 miljoen euro. Hij zal de stad gratis verlaten
Mertens Pro 1:3 met Barca: na Langle ' s goal vergat Napoli hoe te spelen
Muller voor Barca: alles kan gebeuren in een wedstrijd van dit niveau