Belgium

Sporting Grote-Heide Neerpelt maakt tegen K. Bocholter V.V. einde aan reeks zonder zege

Derde Provinciale B Limburg

Sporting Grote Heide - Bocholter VV B

Na vijf wedstrijden zonder zege pakte Sporting Grote Heide eindelijk weer punten. Het duel met Bocholter VV B leverde een 3-1 overwinning op.

Sporting Grote Heide nam de leiding in de 33ste minuut via Geert Gielen. Robbe Belien bracht in de 39ste minuut Sporting Grote Heide op 2-0. Zes minuten later passeerde Placide Avouzoa Njoh de doelman en bouwde Sporting Grote Heide de voorsprong uit naar 3-0. Met nog zeven minuten te spelen verkleinde Dries Thijs de achterstand voor Bocholter VV B. Maar Bocholter VV B was niet in staat om meer te scoren, dat bracht de uiteindelijke score op 3-1. Het is de zesde wedstrijd zonder overwinning na elkaar voor Bocholter VV B.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Sporting Grote Heide één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Bocholter VV B één gelijkspel en vier nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd speelt Sporting Grote Heide thuis tegen KFC Ham United op zondag 29 oktober om 14.30 uur. Bocholter VV B speelt op dezelfde dag een uitwedstrijd tegen SLW Maaseik.

DOELPUNTEN: 33' Gielen 1-0, 39' Belien 2-0, 45' Avouzoa Njoh 3-0, 83' Thijs 3-1.

GELE KAARTEN: 21' Theunis (Sporting Grote Heide), 31' Peeters (Bocholter VV B).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.