Belgium

Tien doden door ingestort gebouw in India

Zeker tien mensen zijn om het leven gekomen nadat maandagochtend een gebouw in Bhiwandi, in het westen van India, is ingestort. Dat melden de autoriteiten.

Hulpverleners konden maandag reeds elf mensen redden en waren nog op zoek naar een twintigtal mensen die nog onder het puin zouden liggen.

De oorzaak van de instorting is nog niet bekend, maar instortingen komen relatief vaak voor in India tussen juni en september tijdens het moessonseizoen door slechte constructies in combinatie met de zware regenval.

Tien doden door ingestort gebouw in India
Foto: REUTERS

Football news:

Eerst zag Oliver het moment niet, toen vergat VAR de regels. En de gevolgen kwamen alleen voor Van Dijk en Tiago
Favre op de nederlaag tegen Lazio: Dortmund had geen vastberadenheid. We moesten een uitstekend spel spelen, en we hebben niet
Lampard op 0:0 met Sevilla: ik denk dat beide teams blij zijn met de loting
Tuchel Pro 1:2 met Manchester United: PSG was niet op de pitch in de eerste helft. Een van de slechtste wedstrijden van het team in de eerste helft, waren we helemaal niet op het veld. Dit is niet ons niveau. Ik weet niet waarom het gebeurde, noch in het bezit van de bal, noch in zijn beweging, noch in tegenaanvallen, noch in de strijd, noch in intensiteit, we speelden niet op ons niveau. Dit is een van onze slechtste wedstrijden en een van de ergste eerste helften, veruit. Het goede nieuws was dat het niet erger kon worden. We waren 0-1 down en het was gemakkelijk om beter te spelen in de tweede helft dan in de eerste
Ole Gunnar Solskjaer: als je naar een team met Neymar en Mbappe, moet je goed te verdedigen, en de keeper moet helpen
Barcelona heeft hun contracten met Pique, Ter Stegen, Langle en de Jong
Rode Pique is een te zware straf. Maar Barcelona speelde goed in de minderheid