Belgium

Trend voor het tussenseizoen: vooruit met de ruit

Trend voor het tussenseizoen: vooruit met de ruit

Dior / Shrimps / Givenchy

Van Schotse ruiten tot een vichy- en tartanpatroon: geruite outfits zijn deze herfst hip in elke stijl. Luxemerken voorspelden het al op de catwalks, nu volgen tal van binnen- en buitenlandse merken het modevoorbeeld.

Eén stijlregel blijkt duidelijk bij het bekijken van outfits op de catwalk: met de ruit kun je dit najaar niet veel fout doen. Of je nu gaat voor een kledingstuk met een ruitjespatroon naar keuze om een sobere outfit wat te breken of je van top tot teen in geruite stuks hult: alles kan.

Bij Dior spelen ze binnen eenzelfde kleurtint met verschillende volumes van vierkanten, terwijl Givenchy het met minuscule ruitjes op strakke blazer over een uiterst zakelijke boeg gooit. Gezien bij Chloé en Shrimps: brave ruiten in het bruin die erg western aandoen, zeker in combinatie met een cognackleurige riem rond het middel van model Kaia Gerber.

Trend voor het tussenseizoen: vooruit met de ruit
Chloé / Gucci / Marc Jacobs

Mag het nog iets frivoler? Marc Jabobs gaat in zijn herfstcollectie de punky toer op met grote, rode Schotse ruiten en een korsetriem als accent. En Alessandro Michele bewijst bij Gucci dat je naast twee totaal verschillende ruitjespatronen ook kunt mixen en matchen met kleuren.

Shopping

Trend voor het tussenseizoen: vooruit met de ruit

Football news:

Ik voelde geen liefde van Manchester United. Het management en ik hadden verschillende meningen
Pique is klaar om een loonsverlaging te nemen op Barca
Eto 'o beschuldigde Frankrijk voetbal van gebrek aan respect: Ik heb 1-2 seizoenen aan de rechterkant doorgebracht, en het centrum was 25 jaar oud. Voormalig Barcelona en Inter striker Samuel Eto' about is ontevreden met het Franse tijdschrift France Football. Gisteren publiceerde de publicatie een lijst van spelers die beweren de beste linkse, rechtse en centrale spits in de geschiedenis te zijn. Dat ' about was een van de deelnemers voor de titel van best right forward. Dank u, maar ik heb 1-2 seizoenen aan de rechterflank doorgebracht, en ik speelde 25 jaar lang als centrum vooruit. Gebrek aan respect voor het Franse voetbal, twitterde de Kameroense. Dit is de topscorer in de geschiedenis van het Kameroen nationale team. Messi, Beckham, Robben, Figo en best zijn een van de kandidaten voor de titel van beste rechtse winger in de geschiedenis (France Football)
Barcelona maakt zich zorgen over de vorm van het doel. De club is van mening dat hij niet genoeg heeft gewerkt op vakantie
Laporte werd ondersteund door Van Dyck: Sorry, bro. Geen geluk, ook al zijn we rivalen ... Manchester City verdediger Emeric Laporte steunde de Liverpool speler ... Sorry, bro. Ik wens u veel succes en een spoedig herstel. Geen vreugde, niets plezierigs, ook al zijn we rivalen 💪 twitterde de Fransman. Van Dijk zal geopereerd worden. De club kondigt geen herstelperiode aan. Het is onwaarschijnlijk dat Van Dijk dit seizoen zal spelen. Liverpool vraagt om uitleg over VAR ' s werk, fans om Pickford te straffen (Carragher kwam voor hem op)
Messi is de beste ter wereld. Hij is altijd een stap voor op de rest. Lautaro Martinez heeft veel gesproken over de Lionel Messi van Barcelona. Ik ken Messi meer als partner in het Argentijnse nationale team dan als rivaal op het voetbalveld. Ik heb dit al eerder gezegd, maar ik zeg het nu en in de toekomst nog eens: Messi is de beste speler ter wereld. Het feit dat hij een Argentijn is maakt ons trots op hem en wij proberen altijd van hem te leren. Ik denk dat het op een ander niveau is. Hij begrijpt voetbal op een andere manier en is altijd een stap voor op iedereen, citeerde Clarin Lautaro als gezegde
Het stadion van Letico werd roze geschilderd in het kader van de campagne ter bestrijding van borstkanker. Het stadion van de atleten, Wanda Metropolitano, werd roze geschilderd om iedereen te steunen die borstkanker bestrijdt, zei de club in een verklaring