Belgium

Vijf pv’s uitgeschreven voor Bruggefans die spelersbus verwelkomen

Brugge -

Club-supporters hebben het zondagavond vrij rustig gehouden. Dat meldt politiewoordvoerder Lien Depoorter na afloop van de match tegen Antwerp. Een honderdtal supporters kwam wel de spelersbus verwelkomen. Daarbij schreef de politie vijf processen-verbaal uit.

Enkele honderden fans wachtten voor de wedstrijd van zondagavond de spelersbus van Club Brugge op vlakbij het Jan Breydelstadion. De politie was ter plaatse om de toestand te controleren. Heel wat supporters hadden Bengaals vuur bij. Uiteindelijk kregen een vijftal supporters een pv voor het bezit van pyrotechnisch materiaal.

Na afloop van de match bleef het over het algemeen rustig. “Veel horecazaken hadden al beslist om te sluiten aangezien Club Brugge geen kampioen kon spelen vanavond. Daarom bleef het ook overwegend rustig”, aldus Depoorter.

Football news:

Schotland coach Clarke: er waren veel goede momenten tijdens de groepsfase, maar geen punten gescoord
Engeland is de meest saaie groep winnaars in de geschiedenis. Twee doelpunten waren genoeg! En op het WK werden de Italianen ooit de eerste met één
Dalic - aan de fans na het bereiken van de Euro Play-offs: u bent onze kracht, en wij zullen uw trots zijn
Modric werd de jongste en oudste doelpuntenmaker in Kroatië bij de Euro
Tsjechische coach Shilgava: We kwamen uit de groep en vochten met Engeland voor de eerste plaats. We kregen wat we wilden
Gareth Southgate: Engeland wilde de groep winnen en blijven spelen op Wembley-en het is gelukt
Luka Modric: als Kroatië zo speelt, zijn we gevaarlijk voor iedereen