Belgium

Zonnig en zacht begin van de paaspauze

Zonnig en zacht begin van de paaspauze

Themabeeld Foto: Boumediene Belbachir

Het wordt een zonnige maandag met hooguit enkele hoge wolkensluiers en in de kuststreek mogelijk enkele lage wolkenvelden. Het KMI verwacht maxima tot 19 graden.

Zonnig en zacht begin van de paaspauze
De weersverwachtingen voor maandag. Foto: KMI

We beginnen volgens de weerdienst aan een paar mooie lentedagen. Maandag stijgt het kwik al naar 15 tot 17 graden in de Ardennen en 17 of 18 graden elders. In de Kempen is zelfs 19 graden mogelijk.

In de nacht van maandag naar dinsdag blijft het helder. Lokaal kunnen er zich wel enkele mistbanken vormen. Het kwik daalt naar waarden tussen 1 en 7 graden.

Dinsdag wordt opnieuw droog en zonnig, met dan zeer zachte maxima tot lokaal 22 graden. Dat scenario herhaalt zich op woensdag. Vanaf donderdagavond wordt het aanzienlijk frisser.

Football news:

De UEFA zal Real Madrid, City, Manchester United en de rest van de oprichters van de Super League niet uitsluiten van de halve finale van de Champions League en de Europa League (ESPN)
Sommige afbrekende clubleiders denken dat ze erin geluisd zijn. Ze eisen uitleg van de leiders
Maguire kwam in conflict met Woodward over informatie over de Super League op een vergadering van spelers met het management van Manchester United
UEFA voorzitter aan Engelse clubs: Heren, U hebt een enorme fout gemaakt. Maar u hebt tijd om van gedachten te veranderen
Ik krijg geen voordeel van Super League - Ik wil alleen het voetbal redden. Perez gaf een programma Interview (en meteen viel voor de leugen)
Everton eigenaar op toetreding tot Super League: nooit. Everton eigenaar Farhad Moshiri heeft verklaard dat de club niet van plan is om toe te treden tot de European Super League
UEFA-voorzitter: degradatie uit de Champions League is niet langer een sportief falen, maar een productierisico dat niet iedereen wil accepteren. UEFA-voorzitter Alexander Ceferin sprak opnieuw over de redenen voor de oprichting van de Super League door 12 clubs