Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Джони Деп ще режисира филм за италианския художник Модиляни

Д жони Деп е "развълнуван", че ще режисира "Модиляни", като се опитва да не се притеснява от факта, че бившата му съпруга Амбър Хърд обжалва присъдата по делото за тормоз.

Вътрешен източник сподели пред „Hollywood Life“, че 59-годишният актьор от "Карибски пирати" е "развълнуван" да заеме режисьорския стол за първи път от 25 години насам.

"Въпреки че снима други проекти и работи върху музиката си, режисурата е нещо, към което той иска да се върне от много отдавна", каза източникът пред изданието. "Той знае, че Амбър все още работи по обжалването на присъдата, но се опитва да не се притеснява прекалено много за това.

Той изцяло се доверява на юридическия си екип и знае, че те ще направят всичко по силите си, за да се борят за него", допълни информаторът.

Johnny Depp is directing a movie. How freakin’ exciting is that?😱🥵#JohnnyDepp #AlPacino #Modigiliani #newrelease #announcement #entertainment #MazeyKaroMultiply #OTTplayPremium #OTTplayGoesPremium #OTTplay #OTTVerse pic.twitter.com/0WGbE4ofXh

— OTTplay (@ottplayapp) August 17, 2022

Актьорът спечели делото за клевета срещу звездата от "Аквамен" и получи 10,4 милиона долара, но по-късно Хърд подаде молба за обжалване на присъдата. Но докато се разглежда обжалването, фокусът на Деп изглежда е насочен към текущите му проекти, а не към съдебната битка, като освен режисьорското начинание, той е зает със снимките на "Жана дю Бари" в Париж.

"Той е много благодарен, че е успял да се съсредоточи изцяло върху страстта си да прави музика и да работи отново по филми", казва вътрешният източник. "Той не може да бъде по-развълнуван, че ще се събере отново с Ал Пачино в "Модиляни" и се надява, че това ще бъде огромен успех. Джони се чувства привилегирован да работи по този филм и наистина го чувства като перфектния проект за него“.

Джони Деп може да се свърже с няколко аспекта от живота на Модиляни, не само заради любовта си към живописта, но и защото той също се е сблъскал с няколко нещастия в живота си, които в крайна сметка е успял да преодолее и да възтържествува накрая, споделя изданието. Предстоящият филм проследява историята на живота на италианския художник Амедео Модиляни и е базиран на пиесата на Денис Макинтайър, проследяваща ключов момент от живота на художника през 1916 г. в Париж.

"Сагата за живота на Модиляни е една от тези, които за мен е невероятна чест и истинско смирение да пренеса на екрана", заяви Деп пред „The Hollywood Reporter“.

"Това е живот, изпълнен с много трудности, но в крайна сметка и с триумф - една универсална човешка история, с която всички зрители могат да се идентифицират."