Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Гълъб Донев: С професионализъм ще ограничим уродливи явления като купения и контролиран вот

Снимка: Булфото

Служебният министър-председател Гълъб Донев участва в Националното съвещание на МВР.

"Обществото очаква от нас подготовката и провеждането на честни и свободни избори. Когато има съчетание на политическа воля и професионализъм е напълно възможно да бъдат ограничени уродливи явления като купения и контролиран вот и различни изборни злоупотреби", каза той, цитиран от БНТ.

По думите му правителството ще направи всичко необходимо, за да бъде постигнато единодействие на национално и местно ниво в съпротивата с купения и контролирания вот.

По отношение на войната на пътя, премиерът Донев е убеден, че може да се сложи край на това.

"Всяко съобщение за катастрофа на пътя, която е отнела за пореден път човешки живот и е причинила страдание и мъка, ме изпълва с гняв. Настоявам да бъдем нетърпими към всеки, който не спазва правилата за движение и застрашава с поведението си човешки живот. Направете възможното и невъзможното, за да овладеем войната по пътищата в страната. Уверявам ви, че може да разчитате на пълната подкрепа на правителството и моята лична като министър-председател", подчерта Донев.

Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg