Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Явор Гечев: Ако се справя като министър, това ще донесе позитиви на БСП, не негативи

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Стопкадър Нова Тв

По конституция всъщност служебният кабинет е безпартиен и не е с ангажимент към политически партии. Аз нямам чувството, че първо не съм от БПС и продължавам да съм член на Националния съвет на самата партия. Аз съм писал огромна част от програмата на БСП за земеделието, какво друго да правя в министерството. Разбира се, че БСП няма да има ангажимент към служебните министри, то така е и по конституция. Разбира се, че не се обиждам на БСП за реакцията към мен, след като станах министър. Това заяви служебният земеделски министър Явор Гечев за Нова Тв.

Повечко май идват личните отношения в българската полиитка. Много лични са, а няма нищо лично в правенето на политика. Все някой трябва да изпълнява длъжностите на служебни министри и по-добре това да са експертите. Аз съм поканен в този кабинет, не защото съм член на БСП, а защото се предполага, че мога да свърша работа и съм експерт от самия сектор, тъй че по-скоро моето присъствие, ако се справя добре, може да донесе позитиви на БСП, не негативи, допълни Гечев.

Мога да кажа много неща, но нямам правото да ги кажа, защото няма да си позволя нито положително, а най-вече отрицателно да повлияе на БСП. Нека вътрешните проблеми да си останат вътре в самите партии, не е нужно да се ангажира цялото общество. В момента, в който не съм министър, имам каво да кажа, но на този етап е коректно по-скоро да замълча, каза още Явор Гечев.

Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg