logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Bulgaria

Явор Хайтов с ексклузивен коментар пред ПИК за Ролс-Ройса и бомбите: Не съм адвокат на грузинците, не знам кой намеси името ми

"Не съм адвокат на арестуваните с оръжие грузинци в Ролс-Ройса", каза пред ПИК адвокат Явор Хайтов. Той бил изключително изненадан, когато му казали, че неговото име се спряга за защитник на  задържаните при спецакцията в София.

"Не знам кой замесва името ми. Може да е някой друг Явор, но пък Хайтов няма. Не мога да си обясня кой замесва името ми и защо", каза Явор Хайтов.

Вчера премиерът Бойко Борисов разкри акцията и похвали МВР.  Той уточни, че органите на реда са преследвали въоръжени бандити, които се возели в Ролс-Ройс.

Както ПИК писа, тримата бандити са били въоръжени до зъби и са опитали да избягат в луда гонка от МВР. Въоръжената престъпна група е била следена от доста време от службите. Тепърва ще се проверява дали чужденците са участвали и в други престъпления. При обиските е намерено голямо количество оръжие, а в гараж - Ролс Ройс, с който грузинците са се придвижвали. Ще се проверява дали колата не е открадната.

Двама от тежко въоръжените грузинци с автомати, бомби и боеприпаси са арестувани при спецакцията, а третият е успял да избяга и се издирва. 

ПИК разкри по-рано днес, че според висши източници от МВР те са следили Кирил Домусчиев и хазартните босове братя Найденови.

Themes
ICO