Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Кирил Петков: Слави е троянски кон

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Стопкадър Нова Тв

Слави е троянски кон, който саботира проекти. Истинските инфраструктурни проекти отиват в грешните и по грешен начин, при грешните хора. Аз лично не мога да бъда част от една такава ялова коалиция след изборите. Затова се надявам да имаме 121 депутати, защото мисля, че хората виждат какво правим. Това заяви Кирил Петков по Нова Тв.

Значи, погледнете различните сегменти. На пенсионерите пенсиите се увеличиха повече за тези 12 месеца, отколкото за последните 12 години. Там хората разбраха, че искаме да им помогнем. Фирмите, между другото разбраха, че нямат тази бухалка, че държавата не се използва като бухалка за тях, мисля, че голяма част от тях, виждате рекордни печалби имат. Единствените хора, които всъщност трябва да комуникираме с тях и които се чувстват, че не се случи точно това, което трябваше, не се случи с по-малките градове и селата. Инфлацията беше по-висока от покачването на доходите там и това реално е проблем, към който трябва да е фокуса, допълни Петков.

Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg