Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Кирил за снимката с Лена: Заляха ни с жълта помия

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Стопкадър Нова Тв

Виктор Николаев попита директно Кирил Петков какви са отношенията му с Лена Бориславова.

Когато едни политици не крадат, когато не може да ги хванеш за каквото и да е било, се опитваш да ги залееш с жълта помия. Истината е, че в България жълтината се опитва да бъде фактор в политиката, и аз мисля, че е под достойнството на всеки, който иска да направи нещо за тая България, да им обръща внимание. Защото беше ужасно само последния ден. Толкова важни неща казахме, толкова важни неща искахме да предадем на следващото правителство, някакъв грешен ъгъл, дали изглежда или не изглежда, че тя ми докосва за ръката, стана новината на деня. А всички видяха, че не е факт, но знаете ли какво се случи.

Така започна отговора си на въпроса на водещия Кирил Петков по Нова Тв.

Българският зрител се фокусира там, вместо да се фокусираме какво става с тези седем кораба,  какво всъщност предаваме, какво беше беше изказването в последната ми реч. И всъщност тези мафиоти, които искат да спрат шанса ние да им спреме парите, вкарват огромни средства да ни залеят с жълта помия, която няма абсолютно никакъв друг смисъл, освен да разсеят общественото внимание от важните промени, допълни Петков.

Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg