Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Мая Манолова: В неделя изборът е между мира и войната!

„Пускаме 17 бели гълъба за мир. Няма да допуснем войнолюбците да ни въвлекат във война!“, каза Манолова от пл. „Независимост“ в София. Екипът на Изправи се България, заедно с приятели и симпатизанти показаха категорична позиция във връзка с ескалацията на войната в Украйна. От партията пуснаха още 17 бели, 17 зелени и 17 оранжеви балона над София с посление за мир. Мая Манолова за пореден път подчерта, че Изправи се България е партия на мира и призова избирателите да направят полезен вот в неделя: „Не гласувайте за големите партии. Не им давайте пореден шанс. Те не го заслужават. Те докараха българският народ до мизерията и до страхът как ще изкара есента и зимата.“

Изправи се България са в очакване на зимата на народното недоволство и призовават хората да накажат големите партии, чрез гласуване на доверие към по-малките, които имат активна социална политика и са ориентирани към проблемите на обикновените хора.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

*публикация

Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg