Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Нов проект Сграда МИДИМА в к.к. Константин и Елена

Днес имаме удоволствието да Ви представим едно нов проект на фирма Комфорт Брокърс. Жилища сграда „Мидима“ разположена в к.к Константин и Елена.

Малка, бутикова сграда подходяща за инвестиции, ваканционно и целогодишно обитаване. Разположена на 500 метра от брега на морето и новооткрития хипермаркет „LIDL“. Летище Варна е на 15 км, а разстоянието до центъра на град Варна е 8 км. В непосредствена близост се намират Международно френско училище и детска градина.

Сградата се състои от пет етажа, като в нея са разположени тристайни и четиристайни апартаменти с функционално разпределение. С модерната си фасада, жилищната сграда допълва и облагородява облика на района. На всеки етаж има по три апартамента, разположени така, че да бъдат с югоизточно изложение.

Апаратаментите се предлагат завършени по БДС както следва: PVC дограма с остъкляване, варти – входна, под – замазка, стени и тавани – мазилка, санитарни помещения – циментова мазилка, ел. инсталация на 100% до изходна точка без осветителни тела, ВиК инсталация напълно завършена до тапа. В изграждането на сградата ще бъдат вложени висок клас материали, на водещи производители в сферата, отговарящи на най-високите съвременни стандарти.

Строител на проекта е „Комфорт“ ООД.

Начин на плащане: 30%- предварителен договор; 30%- АКТ 14; 40%- АКТ 16.

За подробна информация относно цени и разпределения, моля свържете с Комфорт Брокърс на телефон: 052/ 600 458 или на имейл: info@komfortbrokers.com.

*публикация

Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg