Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Поли Златарева притисна в ъгъла Десислава Атанасова за гафа с „Неохим”

кадри БНТ, Фейсбук/Бойко Борисов

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Десислава Атанасова от ГЕРБ използва участието си в „Още от деня” по БНТ за да обвини бившето правителство на Кирил Петков в поредица от лъжи. Познатият ѝ патос по темата обаче беше бързо прекъснат от водещата Поли Златарева. „Когато говорите по този начин, внимавайте това да не се обърне срещу вас, както стана с „Неохим”, коментира тя.

Атанасова беше стъписана от думите на водещата. Златарева обаче продължи и поиска коментар за това, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че в „Неохим” има масови съкращения и предприятието е затънало заради управлението на ПП. След това обаче институциите официално обориха твърденията на Борисов и се оказа, че заводът е на сериозна печалба.

„Не съм сигурна”, това беше единственото, което можа да каже притиснатата от въпросите Десислава Атанасова. „Не сте сигурна?!”, възкликна в отговор Златарева, която повторно подчерта, че неверните твърдения на Борисов са оборени.

Атанасова панически избяга от темата, като започна да говори как преди време вътрешният министър Бойко Рашков е говорил за лидера на ГЕРБ, че имал банка и че ядял хора, как Лена Бориславова говорила за много по-ниска цена на газа и т.н. Стигна се дотам, че водещата на БНТ просто каза на гостенката си в студиото, че това, което говори не е сериозно.

Двете завършиха разговора с темата възможно ли е ГЕРБ и ПП все пак да се съюзят след изборите. Атанасова заяви, че условията, които се поставят за това – Бойко Борисов да не е начело на ГЕРБ и съответно Кирил Петков и Асен Василев да не управляват ПП, са напрактика невъзможни.

Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg