Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Смъртта на Ан Хейш е обявена за нещастен случай

А ктрисата Ан Хейш е починала от инхалационна травма (травма при вдишване) и изгаряния след "огнената" автомобилна катастрофа, която претърпя в началото на месеца, и смъртта й е обявена за злополука, предаде Асошиейтед прес.

Има реципиент за органите на Ан Хейш

Петдесет и три годишната Хейш е имала и счупена гръдна кост в резултат на "тъпа травма", според информацията, публикувана на сайта на съдебния лекар на окръг Лос Анджелис.

Според съобщението пълният доклад от аутопсията все още се изготвя. 

Отличената с "Еми" филмова и телевизионна актриса беше изключена от животоподдържащата система в неделя, след като по-рано беше обявено, че е в мозъчна смърт. 

Актрисата Ан Хейш е в критично състояние след катастрофа

Ан Хейш беше ранена, когато колата й прескочи бордюр и се заби в къща в Западен Лос Анджелис на 5 август. Автомобилът и къщата избухнаха в пламъци. При инцидента пострада само актрисата. 

Според изявление, публикувано миналата седмица от името на семейството и приятелите й, Хейш е получила "тежка аноксична мозъчна травма", причинена от липсата на кислород. 

Детективите, разследващи катастрофата, казаха, че в кръвта на актрисата са открити наркотици. Полицията обаче прекрати разследването си, след като беше обявено, че тя е в мозъчна смърт. 

Съдебният лекар посочва 11 август като дата на смъртта й. Тялото на Ан Хейш беше на животоподдържащи системи, за да се запазят органите за потенциално донорство.   

Почина актрисата Ан Хейш