Bulgaria
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Виолета Комитова критикува Гроздан Караджов

Снимка: Булфото, архив

Бившият служебен регионален министър и член на партия "Български възход" Виолета Комитова взе отношение относно наследника й на поста в последния редовен кабинет.

"Гроздан Караджов не се справи. Оставихме му нова обществена поръчка за текущ ремонт и поддръжка, подготвена от АПИ, плюс прекратени договори за пътна поддръжка. Осигурихме му време от януари до юни, старите фирми да поддържат до юли пътищата, а след това да влязат в сила новите обществени поръчки. Това Караджов не го направи", заяви тя за "Твоят ден" по NOVA NEWS, цитирана от "Факти".

"Не използвах властта за лична употреба, работих в полза на гражданите, общините и бизнеса. За разлика от други министри. Натъкнах се на практики, които не бих приложила, като например раздадените 1 млрд. за "Хемус" на 10 избрани фирми без конкурс за инхаус поръчки. 200 млн. за свлачища са предварително дадени на 16 фирми, пак избрани фирми без конкурс. Накрая на 2020 г. нямаше укрепено нито едно свлачище за 2 години договор", обясни тя.

Според нея министрите, които са управлявали процесите, не са си вършили работата. "Вярвам в генерал Стефан Янев, затова се присъединих към "Български възход", категорична е Комитова.

Тя смята, че Украйна ще се възстановява 30 години от войната, а Европа и България ще влязат в 10-годишна рецесия.

Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg