logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Cyprus

Δηλώσεις των δύο τεχνικών για την ισοπαλία

Διαβάστε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών από τον αγώνα στο Στέλιος Κυριακίδης, όπου η Πάφος και ο Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Δηλώσεις Κάμερον Τόσακ:

«Δεν είμαι σίγουρος αν είδα το ίδιο παιχνίδι.  Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα. Μείναμε προσηλωμένοι στο παιγνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβηκε και σκόραρε σε μία άτυχη στιγμή για εμάς. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να τελειώσει το σκορ με 2-0 ή 3-0. Είναι σημαντικό που επέστρεψε ο Τόρες, θέλουμε βοήθεια στην επίθεση. Οι παίκτες μου έχουν βελτιωθεί αλλά έχουμε αρκετή δουλειά. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Στα μεταγραφικά πήραμε νωρίς τον Ράκελς και τον Φόλπρεχτ. Πρέπει να πάμε για επιθετικό γιατί δεν γίνεται να μην σκοράρεις στις ευκαιρίες που βρίσκεις».

Δηλώσεις Πάμπου Χριστοδούλου:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ισοζυγισμένο, είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε αρχικά, ενώ μετά η Πάφος ήταν καλύτεροι. Το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε 0-0 και ήταν δίκαιο. Στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι, προηγηθήκαμε και εκεί που έπρεπε να κάνουμε το 0-2, η Πάφος κατάφερε να ισοφαρίσει. Θα έλεγα ότι και μετά το 1-1 ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τιμωρεί και στο τέλος θα μπορούσαμε και να χάσουμε χωρίς η Πάφος να κάνει κάποια κλασική ευκαιρία. Θα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός αδικείται με τους βαθμούς που έχει. Ευχαριστώ τους φίλους του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν μέχρι την Πάφο για να μας στηρίξουν. Η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη για την ομάδα μου και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς για να μην μπούμε σε περιπέτειες. Η Πάφος είναι πολύ καλή ομάδα. Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο στον αγώνα που έχει να δώσει με την Νέα Σαλαμίνα».

Themes
ICO