Cyprus

Game of Thrones: Τι συνέβη σε πρώτο επεισόδιο που δεν έπαιξε ποτέ

H Λένα Χίντι, ή αλλιώς η Σέρσει, βρισκόταν κι αυτή στο πρώτο καστ και, όπως περιγράφει, η αρχική της μορφή παρέπεμπε σε κάτι άλλο, όχι σε βασίλισσα. ”Έμοιαζα με showgirl από το Λας Βέγκας στον πρωτότυπο πιλότο. Γούνες και τεράστια μαλλιά, σαν μεσαιωνική Ντόλι Πάρτον” λέει.

Μπορεί τώρα το ”Game of Thrones” να θεωρείται μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών (πέραν του τελευταίου κύκλου) αλλά η πρώτη προσπάθεια δεν ήταν τόσο υπέροχη.

Με την κυκλοφορία του βιβλίου ”Fire Cannot Kill a Dragon”, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δηλώσεις ηθοποιών που ήταν εκεί στον πρώτο πιλότο της σειράς και αν πιστέψουμε τα λόγια τους, μάλλον τα πράγματα δεν θα ήταν πάρα πολύ όμορφα. Το βιβλίο αποκαλύπτει ανέκδοτες ιστορίες πίσω από τη σειρά – φαινόμενο.

”Κανείς δεν ήξερε τι έκανε ή τι ήταν αυτό που κάναμε. Στην άφιξη του βασιλιά Ρόμπερτ, θυμάμαι πως σκεφτόμουν πόσο γελοίο είναι όλο αυτό. Η εξωφρενικότητα του να κάνεις ένα παράλληλο σύμπαν με αυτούς τους ανθρώπους. Είναι μια πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα στη σοβαρότητα και του απλά να φοράς κοστούμια για πλάκα. Σίγουρα δεν υπήρχε η αίσθηση πως κάναμε κάτι που θα άλλαζε το παιχνίδι για όλους μας. Αλλά είχε πλάκα” είπε ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου που συνέχισε μετά να υποδύεται τον Τζάιμι Λάνιστερ.

H Λένα Χίντι, ή αλλιώς η Σέρσει, βρισκόταν κι αυτή στο πρωτό καστ και, όπως περιγράφει, η αρχική της μορφή παρέπεμπε σε κάτι άλλο, όχι σε βασίλισσα. ”Έμοιαζα με showgirl από το Λας Βέγκας στον πρωτότυπο πιλότο. Γούνες και τεράστια μαλλιά, σαν μεσαιωνική Ντόλι Πάρτον” λέει.

Δεν παρέμειναν όμως όλοι οι ηθοποιοί ίδιοι. Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά πρόσωπα της σειράς είναι σίγουρα η Εμίλια Κλαρκ, που υποδύθηκε την Ντενέρις για οκτώ σεζόν. Τον ρόλο της όμως είχε η Βρετανή ηθοποιός Ταμζιν Μερκάτ πριν αντικατασταθεί μέσα στις πολλές αλλαγές.

Ευτυχώς το ΗΒΟ είδε την προοπτική και έδωσε το πράσινο φως για την πρώτη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου πιλότου. Η δημιουργική ομάδα της σειράς συναντήθηκε για μαζέψει όλα όσα χρειάζονταν αναθεώρηση, που σύμφωνα με τον παραγωγό Ντ. ΜΠ. Βάις έφτανε το 92%. Παρόλο που κανείς δεν έχει δει μέχρι στιγμής τον… επικό πρώτο πιλότο της σειράς, η σειρά είναι πλέον γνωστή ως η μεγαλύτερη ανατροπή της τηλεόρασης αφού όσοι τον είχαν δει έκαναν λόγο για μια τεράστια αποτυχία.

Συγκεκριμένα, o σεναριογράφος Κρεγκ Μαζίν είχε πει σε podcast:  ”Θυμάμαι πολύ συγκεκριμένα πως βγήκα έξω και είπα στον Μπενιόφ και τον Βάις πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του Χόλιγουντ. Γιατί δεν κατάφεραν απλά να πάρουν κάτι κακό και να το κάνουν καλό. Έσωσαν κάτι εντελώς άθλιο και το μετέτρεψαν σε κάτι αριστουργηματικό” είπε, μιλώντας για τον σεναριογράφο και παραγωγό Ντέιβιντ Μπενιόφ και τον παραγωγό Βάις.

skai.gr

Football news:

Ozil on not being included in Arsenal's Premier League bid: Very disappointed. Loyalty is rare today
Ronaldo has a bald haircut: Success is measured by the obstacles you overcome 😉 💪 🏽
UEFA on the European Premier League: She's bound to get bored. The Champions League is the best tournament in the world
Salzburg sold Holand and Minamino - and has already gathered new potential stars. The season started with 35 goals in 8 games
Sulscher twice outplayed Tuchel: first he mirrored the scheme (helped to contain), and then released Pogba in time (helped to add to the attack)
Barcelona - the first team to score for two 17-year-old players in a Champions League match
Atalanta's development has reached a crucial point: the club will soon turn into either Napoli or Roma. Miranchuk - a symbol of change