Η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου μίλησε στην εκπομπή “Pop Up” την προηγούμενη εβδομάδα και μεταξύ άλλων ανέφερε πως η σχέση της με την επί εννέα χρόνια σύντροφό της περνάει κρίση, καθώς η δεύτερη αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο.

Σήμερα ωστόσο μέσα από την εκπομπή “Στη φωλιά των Κου-Κου” η Άλκηστις Αλεξανδράτου απάντησε πως ναι μεν υπάρχει μια συναισθηματική φόρτιση λόγω της απόστασης, ωστόσο η αγάπη μεταξύ τους παραμένει.

“Η σχέση μας αυτή τη στιγμή δεν περνάει κρίση, απλώς έχουμε διαφορετικές απόψεις και διαφορετική οπτική γωνία σε κάποια πράγματα” ήταν μερικά από όσα είπε η Άλκηστις Αλεξανδράτου.

Από τη δική της πλευρά, η Ντέμη Γεωργίου που εμφανίστηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχολίασε αυτές τις δηλώσεις λέγοντας: “Βιώνω πολύ έντονα όλο αυτό που έχει φύγει, είναι σκληρό για μένα, έχει φύγει για δουλειά, εντάξει, το καταλαβαίνω… Επειδή εγώ περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου, θα ήθελα τη σύντροφό μου δίπλα μου. Δεν είπα ποτέ στην Ντέμη να μείνει εδώ, δεν μπορείς να κρατήσεις τον άλλον πίσω όταν έχει όνειρα και θέλει να κάνει πράγματα. Το βιώνω πολύ έντονα, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Μιλάμε κανονικά με την Άλκηστη. Στο δικό της μυαλό το έχει κάνει και για τις δυο μας γιατί όντως υπάρχει τεράστια αναγνωρισιμότητα στο vegan κομμάτι στην Αγγλία και θα μπορούσα να κάνω τεράστια καριέρα κι εγώ εκεί, αλλά είναι αυτό το “παιδί” εδώ στην Ελλάδα που δεν μπορώ να το αφήσω αυτή τη στιγμή. Το παιδί είναι το εστιατόριο. Η Άλκηστις ήθελε πολλά χρόνια να φύγει από την Ελλάδα».

Πηγή:tlife.gr