Finland

20 vuotta sitten kuolleen Laila Kinnusen Milana-tytär äitinsä kohtalosta: Olin odottanut tuota soittoa koko elämäni

Perjantaina (23.10.) 50 vuotta täyttänyt laulaja Milana Misic vakavoituu kertoessaan, että hänen syntymäpäiviinsä liittyy aina pieni haikeus. Hänen äitinsä, laulajatähti Laila Kinnunen kuoli vain muutama päivä sen jälkeen, kun Milana oli täyttänyt 30.

– Minun oli tarkoitus lähteä tapaamaan häntä Heinävedelle. Muistan ikuisesti, kun sain poliisilta soiton, että äitini on löytynyt kotoaan menehtyneenä. Otin uutisen vastaan rauhallisesti, sillä olin tavallaan odottanut tuota soittoa koko elämäni, ja sitten se tapahtui.

Milanan äidin, Laila Kinnusen elämä oli traaginen. Hän kärsi sekä alkoholismista että perheväkivallasta. Laila kuoli vuonna 2000 vain 60-vuotiaana.
Milanan äidin, Laila Kinnusen elämä oli traaginen. Hän kärsi sekä alkoholismista että perheväkivallasta. Laila kuoli vuonna 2000 vain 60-vuotiaana.

Lue myös: Laulaja Milana Misic jättää viisikymppisensä väliin: ”Olisi kauhistuttavaa juhlia!”

Lailan kuolemasta tulee kuluneeksi 20 vuotta 26. päivänä lokakuuta. Alkoholismista kärsineen laulajan elämä oli traaginen, eikä hän huolinut apua, vaikka sitä kuinka tarjottiin.

– Hän oli täysin järjissään ja valinnut itse tiensä. Minun oli vain hyväksyttävä se, Milana huokaa.

Football news:

You can't be half-pregnant and half-make the playoffs. Tuchel on PSG's chances in the Champions League
Barcelona first ever Champions League penalty kick in 5 consecutive rounds
Almost pregnant doesn't mean pregnant. This is Tuchel's metaphor about PSG's chances for the Champions League play-offs: we explain their alignment with Manchester United and RB
We know more than half of the participants in the Champions League playoffs. Who is already there, and who postponed until the last round?
Maguire about 1:3 with PSG: the Opponent scored illogically-a ricochet and pinball around the penalty area
Ronald Koeman: Barcelona want to score 18 points in the Champions League. We had a great 1st half with Ferencvaros
Only Barcelona won all 5 matches in the Champions League group. She will face Juventus in the last round