Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

31-vuotias entinen huippu-urheilija putosi kallionkielekkeeltä ja kuoli – viranomaiset vaiti

Gavin Escobar kuoli 31-vuotiaana.

Gavin Escobar aloitti NFL-uransa Dallas Cowboysissa. Kuva:  Michael Prengler / Cal Sport Media / ZUMAPRESS.com

Entinen NFL-pelaaja Gavin Escobar on kuollut. Escobar, 31, oli osallisena kiipeilytapaturmassa ja löydettiin keskiviikkona kuolleena Idyllwildissä, Kaliforniassa.

Escobar löydettiin kuolleena toisen kiipeilijän, 33-vuotiaan Chelsea Walshin kanssa. Viranomaisten mukaan kaksikko oli kiivennyt kallionkielekettä San Bernardinon kansallispuistossa.

Pelastusviranomaiset saivat keskiviikkona tiedon kahdesta loukkaantuneesta kiipeilijästä. Viranomaisraportin mukaan Escobar ja Walsh löydettiin onnettomuuspaikalta kuolleina, kun pelastajat pääsivät noin tunnin päästä onnettomuudesta paikalle.

ESPN:n mukaan viranomaiset eivät kertoneet, oliko sääoloilla vaikutusta tapaturmaan. Alueella oli satanut juuri ennen onnettomuutta.

Escobar varattiin NFL:ään toisella kierroksella vuoden 2013 varaustilaisuudessa. Sisempänä laitahyökkääjänä pelannut Escobar edusti urallaan Dallas Cowboysia, Kansas City Chiefsia, Baltimore Ravensia, Cleveland Brownsia ja Miami Dolphinsia. Hän lopetti uransa vuonna 2018.

Escobar oli aloittanut helmikuussa palomiehen työt Kaliforniassa. Hänellä oli vaimo ja kaksi lasta.

Onnettomuuspaikka Tahquitz Rock on Los Angeles Timesin mukaan suosittu kiipeilypaikka. Lehden mukaan vuonna 2000 kaksi kiipeilijää kuoli pudottuaan kalliolta 60 metriä.