Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

60-vuotias kassimies ilmestyi kuin tyhjästä Ruotsissa – alkoi massiivinen poliisioperaatio

Poliisi otti kiinni jalkapallostadionille tunkeutuneen miehen.

Ruotsin Solnassa Friends-jalkapallostadionille tunkeutui uhkaavasti käyttäytyvä mies. Kuvituskuva. Kuva:  Taneli Männikkö / Lehtikuva, Markku Ulander / Lehtikuva

Ruotsin Solnassa käynnistyi keskiviikkona iso poliisioperaatio, kertoo Aftonbladet. Kasseja kannellut 60-vuotias mies tunkeutui Friends-jalkapallostadionille, jolla Ruotsin maajoukkue harjoitteli.

Poliisin mukaan mies käyttäytyi uhkaavasti ja kassien epäiltiin sisältävän ”vaarallisia esineitä”. Poliisi otti miehen kiinni ja stadion suljettiin niin, että esimerkiksi maajoukkue ja paikalla olleet toimittajat jäivät sisäpuolelle.

– Mies oli päässyt pitkälle areenan uumeniin, vaikkei hänen pitänyt olla siellä. Hän sanoi asioita, jotka saivat meidät reagoimaan, poliisi kertoi Aftonbladetille.

Ruotsin jalkapalloliiton turvallisuuspäällikkö Martin Fredman antoi lisätietoja.

– On vielä epäselvää, millä tavoin mies käyttäytyi uhkaavasti. Käytökseen liittyi uskonnollisia piirteitä, mikä korosti tilanteen poikkeavuutta, Fredman sanoi.

Mies jätti kassinsa stadionin sisälle, missä ne joutuivat poliisien tarkkaan syyniin.

– Voi viedä tunteja, kun poliisi tutkii kassit ensin koirien ja sitten pommirobottien avulla, Fredman kommentoi.

Ruotsin päävalmentaja Janne Andersson kertoi Aftonbladetille, että joukkue oli treenien jälkeen käynyt normaalin tapaan suihkussa ja syömässä ilman sen suurempaa draamaa.

Ruotsi aloittaa EM-karsintansa perjantaina kotipelillä Belgiaa vastaan.