Finland

90 päivää morsiamena -hittisarjan sulhanen kertoo, miltä tuntuu tulla julkkikseksi yhdessä yössä – joutui lukemaan avioeronsa käänteistä lehdestä

90 päivää morsiamena -hittisarjan sulhanen kertoo, miltä tuntuu tulla julkkikseksi yhdessä yössä – joutui lukemaan avioeronsa käänteistä lehdestä

90 päivää morsiamena -hittisarjassa ihastuttaneet ja vihastuttaneet Colt ja Larissa palaavat tv-ruutuun.

Suomalaisille tv-katsojille Colt ja hänen brasilialainen ex-vaimonsa Larissa ovat tulleet tutuksi maailmalla valtavaksi ilmiöksi muodostuneesta 90 päivää morsiamena -sarjasta.­

Kun 36-vuotias äitinsä kanssa asuva sinkkumies Colt Johnson päästi vuonna 2018 tv-kamerat kuvaamaan elämäänsä, ei hän arvannut, millaiseen pyöritykseen hän joutuisi. Tietokoneohjelmoija Coltin ja hänen kipakan brasilialaisen morsiamensa Larissan myrskyisää taivalta alttarille seurattiin huippusuositun 90 päivää morsiamena -sarjan kuudennella kaudella.

Nyt Las Vegasissa Debbie-äidin hoivissa asuva Colt on paikallinen superjulkkis ja tv-persoona, joka tunnetaan ympäri maailmaa.

– Julkisuus ei ole ollut helppoa. Muutuin tavallisesta tallaajasta tyypiksi, joka tunnistetaan kadulla. Päädyin paikallisuutisiin ja yhtäkkiä naamani olinkin TMZ-viihdesivustolla, videopuhelun välityksellä kotisohvaltaan median kysymyksiin vastaava Colt kertaa.

Avioero ja sitä seurannut julkisuusmylläkkä vetivät miehen mielen matalaksi, mutta nyt Coltilla on taas syytä hymyyn, sillä hän on virallisesti poikamies. Hän ja ex-vaimo Larissa tähdittävät myös uutta tv-sarjaa, joka nähdään tänä syksynä Suomessa.

90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen -spin-off-sarjassa Colt palaa sinkkumarkkinoille etsimään elämänsä rakkautta. Larissa sen sijaan hakeutuu plastiikkakirurgin vastaanotolle uudistamaan ulkonäkönsä.

– Deittailu oli aluksi hankalaa ja muutos ukkomiehestä sinkuksi tuntui vaikealta. Oli kuin olisi pitänyt aloittaa kaikki alusta. Olin pitkään parisuhteessa ja sillä välin olikin tullut kaikenlaisia uusia deittisovelluksia, joiden kautta ihmisiä tavataan.

Coltin ja Larissan yhteiselo päättyi tammikuussa 2019 kirjaimellisesti poliisin pahnoille, kun hurjistunut brasilialaiskaunotar pidätettiin ja häntä syytettiin puolisonsa pahoinpitelystä. Kahnauksen jälkeen Colt haki avioeroa.

– Minä kiirehdin naimisiin Larissan kanssa. Liitto kesti kuusi kuukautta, joten voin neuvoa, että älkää tehkö kuten minä tein, Colt nauraa.

Tv:stä tutun pariskunnan riitaisan avioeron käänteistä uutisoitiin jatkuvasti lehtien sivuilla. Colt kuvailee, kuinka epätodelliselta hänestä tuntui lukea avioerostaan eri viihdesivustoilta.

– Sain tietää avioerooni liittyvistä asioista median kautta. Luin People-lehdestä esimerkiksi elatusmaksuista ja siitä, mitä Larissa erossa haluaa, Colt hymähtää.

– Olin ihmeissäni, että mitä hittoa elämässäni oikein tapahtuu. Miten mediat tietävät näistä asioista ennen omaa asianajajaani! Tuntuu hullulta, että suhteen päättyminen ja avioero tapahtuivat julkisuuden valokeilassa.

Suomalaisille tv-katsojille Colt ja hänen brasilialainen ex-vaimonsa Larissa ovat tulleet tutuksi maailmalla valtavaksi ilmiöksi muodostuneesta 90 päivää morsiamena -sarjasta.­

Raivoisat riidat värittivät parin suhdetta alusta asti. Kuten tv-katsojat muistavat, Larissa ajautui sarjan kuvauksissa tukkanuottasille Coltin perheen kanssa. Tulilinjalle joutui etenkin äiti Debbie, jolla oli Larissan mielestä liian suuri rooli aikuisen poikansa elämässä.

– Kaikki kuningatarta vastustavat kuolevat! Larissa uhosi sarjassa Coltin perheelle.

Colt myöntää, että välit Larissaan olivat niin tulehtuneet eron jälkeen, että he pitivät yhteyttä vain asianajajiensa välityksellä. Nyt puolitoista vuotta eron jälkeen tilanteessa ei ole tapahtunut juuri muutosta.

– Meillä on huonot välit. Olemme jutelleet muutaman kerran puhelimessa, mutta en ole nähnyt häntä kertaakaan eron jälkeen. Me emme yksinkertaisesti tule toimeen, hän sanoo.

Coltilla on ollut aikaa miettiä miksi hänen ja Larissan suhde epäonnistui. Alusta asti oli selvää, että kyyhkyläisillä oli varsin erilaiset tulevaisuudenhaaveet. Colt nautti rauhallisista illoista äitinsä ja kissojensa kanssa, Larissa puolestaan janosi kalliita lahjoja ja glamouria.

Colt sanoo tietävänsä nyt, että avioitui Larissan kanssa aivan liian lyhyen tuttavuuden jälkeen. Rakkaus Larissaan roihahti netin deittisivulla ja suhde eteni vauhdilla. He olivat nähneet kasvotusten vain reilun viikon verran, kun Colt jo kosi rakastaan.

– On tärkeää tutustua puolisoon ja ystävystyä hänen kanssaan, ennen kuin menee naimisiin, Colt tietää kertoa.

– Ihmiset haluavat eri asioita, joten mitä enemmän tiedät toisen toiveista, niin sitä parempi.

Tv-katsojilta Colt saa palautetta esimeriksi sosiaalisen median kautta. Myös kadulla tv:stä tuttu mies herättää paljon huomiota.

– Olin juuri yksi päivä kääntymässä risteyksessä, kun jotkut tyypit vilkuttavat minulle ja hihkuvat, että ”heippa, Colt!”, hän hämmästelee.

Myös Debbie-äidistä on tullut ohjelman ansiosta julkkis.

– Kun äiti on ruokakaupassa, niin joku saattaa tulla pyytämään yhteiskuvaa, Colt innostuu.

– Ääneni tunnistetaan yleensä ensin. Joku saattaa tulla sanomaan, että kuuli ääneni ja tiesi heti, kuka olen, Debbie nauraa.

Sähäkkä Larissa etsii rakkautta.­

Colt lupaa, että 90 päivää morsiamena -sarjan fanit eivät tule pettymään Häiden jälkeen -spin-offin sisältöön. Luvassa on vauhdikkaita käänteitä, kun Colt rakastuu uuteen brasilialaiskaunottareen Jessiin. Larissan traumatisoimalle äidilleen Colt ei tosin uskalla heti kertoa tyttöystävästään.

– Minua pelotti, että suhteeni tuhotaan jo alkutekijöissään, Colt sanoo.

Debbie-äiti myöntää, ettei hän hyppinyt riemusta kuullessaan, että uusi miniäkokelas on Brasiliasta.

– Suhtauduin asiaan varauksella. Colt oli avioeron jälkeen haavoittuvainen ja halusin tutustua tyttöön ennen kuin muodostin hänestä mielipiteeni, Debbie kertoo.

Coltin mukaan hänelle oli tärkeää saada äidiltä siunaus suhteelleen, sillä hänen ja Larissan jatkuvilla riidoilla oli tuhoisa vaikutus myös hänen ja hänen äitinsä väleihin.

– Perheeni on pieni ja on tärkeää, että kaikki tulevat toimeen, Colt painottaa.

Hän sanoo erodraaman olevan enää kaukainen muisto ja hänen muuttuneen ihmisenä

– Uskon katsojien näkevän sarjassa entistä onnellisemman Coltin. Olen uusi ja parempi versio itsestäni ja yritän löytää onnen, Colt sanoo.

90 päivää morsiamena ja 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen ovat katsottavissa nähtävissä Dplay-palvelussa.

Football news:

Highlight of the month: the Rangers forward scored from 50 meters (the farthest goal in the history of the Europa League). Gerrard says he's never seen anything more beautiful 😍
Mourinho on 3:0 with LASK: Difficult opponent, but Tottenham played so that the victory seemed easy
Stefano Pioli: Milan is not an ordinary team. He plays with less dedication after the Derby
Barca players - report on salary cuts: We are not going to put up with the violation of our rights by the club
Milan are 21 games unbeaten in all competitions. Next game - with Roma
A year ago, a forest was planted at the rival CSKA stadium. The author paid attention to the felling of trees
Conceisau about the refereeing of the game with Manchester City: I Apologize to the Portuguese referees after what I saw here