Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

"Aamupalalle mennään niin kuin Linnan juhliin" – Miss Universum -kisoissa Suomea edustava Essi Unkuri matkusti Israeliin 45 asun kanssa

Miss Universum -kisat käydään tänä vuonna Jerusalemissa Israelissa 12. joulukuuta. Essi Unkurin kanssa matkalle lähti 5 matkalaukkua, 45 asua, 10 käsilaukkua ja 15 kenkäparia.

Essi Unkuri matkusti Jerusalemiin Israeliin kolme päivää sitten. Nämä eivät suinkaan olleet Unkurin ainoat matkatavarat. Kuva: Viljami Harjuniemi / Supervisor Media

Miss Suomi Essi Unkurilla, 23, pitää kiirettä. Miss Universum -kisojen finaaliviikonloppu käynnistyy reilun viikon kuluttua, mutta edessä on vielä tuntitolkulla kuvauksia ja kiertueita. Ja laittautumista.

Vaasalaislähtöisen missin kello herättää aamuisin jo viiden tietämillä.

– Aamupalalle mennään kuin Linnan juhliin täydessä tällingissä. Toiset tulee iltapuvussa, toiset cocktail-mekossa, toiset jakkupuvussa. Kaikki on mietitty vimpan päälle laukusta kenkiin ja koruihin. Melkein kaksi tuntia ennen aamupalaa saa herätä, Unkuri kertoo.

Essi Unkuri on toistaiseksi viettänyt paljon aikaa hotellissa, jossa hoidetaan iso osa finaalilähetykseen kuuluvista kuvauksista. Kuva: Essi Unkurin kotialbumi

Viimeisen päälle mietittyä on myös Unkurin itsensä esiintyminen. Kolme päivää sitten Unkurin nousi koneeseen mukanaan neljä matkalaukkua, käsimatkatavaralaukku ja pahvilaatikko.

Asuja on yhteensä 45. Kännykässään Unkurilla on kuvat kustakin asukokonaisuudesta, koruista ja asusteista, jotta muistaa, mitkä kuuluvat yhteen.

– Kenkiä on noin 10 tai 15, käsilaukkuja oli joku 10. Niitä löytyy. Aurinkolaseja on 13, Essi Unkuri luettelee.

Jokainen Unkurin asu on mietitty tarkkaan Miss Suomi -organisaation kanssa. Unkuri on tallentanut puhelimeensa kuvat jokaisesta kokonaisuudesta. Kuva: Essi Unkurin kotialbumi

Miss Suomi Essi Unkuri kertoo audiohaastattelussa, millaista on elää tiiviisti noin 80 muun ennestään tuntemattoman kilpailijan kanssa. Hän valottaa myös hieman sitä, miten syntyi finaalissa nähtävä puku.

Essi Unkuri edustaa Suomea Miss Universum -kisoissa, ja aamupalallekin missit suuntaavat "täydessä tällingissä". Toimittajana Anne Elhaimer.
Jopa aamupalalle missit saapuvat "täydessä tällingissä". Kuva: Essi Unkurin kotialbumi