Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Alec Baldwin kertoo uusia tietoja Rust-kuvausten tragediasta – lesken kohtaaminen veti sanattomaksi

Alec Baldwin kertoo Halyna Hutchinsin 9-vuotiaan pojan tapaamisen olleen vaikeaa ja tuoneen mieleen omat lapset.

Näyttelijä Alec Baldwin kertoi ABC Newsin pitkässä haastattelussa Rust-elokuvan kuvausten järkyttävistä tapahtumista syväluotaavasti.

Hän ampui lokakuussa rekvisiitta-aseella vahingossa elokuvan kuvaajan Halyna Hutchinsin, joka kuoli ampumavammoihin. On epäselvää, miksi aseessa oli oikea luoti.

Palkittu kuvaaja Hutchins, 42, oli naimisissa Matt Hutchinsin, 38, kanssa 16 vuotta. Parilla oli 9-vuotias poika.

Lue lisää: Alec Baldwinin elokuvan kuvauksissa surmansa saanut Halyna Hutchins, 42, oli alansa nouseva tähti – rakkaus elokuviin syttyi jo lapsuudessa napapiirillä

Badwin kertoi ABC Newsin toimittaja George Stephanopoulosille ensitapaamisestaan Halyna Hutchinsin perheen kanssa.

Hän ei tiennyt, mitä sanoa leskelle.

– Hän halasi minua ja sanoi: ’Oletan, että me varmaankin käymme tämän läpi yhdessä’, Baldwin kertoi.

– Sanoin hänelle, että en tiedä, mitä sanoa, en tiedä, miten kertoa sinulle, miten pahoillani olen ja että olen valmis tekemään mitä ikinä vain osaan auttaakseni.

Hutchins työskentelee Los Angelesissa asianajajana. Parin ystävät kertoivat Peoplelle, että pariskunta tapasi, kun Halyna Hutchins vielä asui Ukrainassa. Matt Hutchins muutti Ukrainaan vakuuttaakseen Halynan suhteesta.

Hutchinsin pojan tapaaminen sai Baldwinin miettimään omia lapsiaan ja sitä, miten paljon he äitiään rakastavat.

– Ja tällä pojalla ei ole enää äitiä. Eikä ole mitään, mitä voisin tehdä tuodakseni hänet takaisin. Ja minä sanoin hänelle, että en tiedä, mitä sanoa. En tiedä, miten välittää sinulle, miten pahoillani olen, hän sanoi ABC:llä.

Baldwinilla on kuusi lasta puolisonsa Hilaria Baldwinin kanssa ja yksi aikuinen lapsi edellisestä avioliitostaan. Alec ja Hilaria Baldwinin lapset ovat iältään 0–7-vuotiaita.

Näyttelijä kertoo ampumisen olevan kamalinta, mitä hänen elämässään on tapahtunut ja että hän näkee tapahtumasta painajaisia joka yö.

– En voi kuvitella tekeväni enää ikinä elokuvaa, jossa on ase, Baldwin sanoo.

Baldwin kertoi, että ennen ampumista hän oli käynyt Hutchinsin kanssa läpi sitä, missä kulmassa ja asennossa hänen tulisi pitää asetta. Baldwinin mukaan Hutchins oli neuvonut häntä pitelemään asetta niin, että se osui Hutchinsin kainalon alapuolelle.

Samassa haastattelussa hän kiisti vetäneensä liipaisinta vaan ennemminkin hipaisseensa sitä.

– En, en, en, en. En koskaan osoittaisi ketään aseella ja painaisi liipaisinta, hän sanoi.

Ampumavälikohtauksessa loukkaantui myös ohjaaja Joel Souza.

Poliisi tutkii tapahtumaa, ja on mahdollista, että Baldwinia vastaan tullaan nostamaan rikossyyte. Hän ei itse pidä sitä todennäköisenä. Baldwinia vastaan on nostettu myös kaksi siviilioikeudellista kannetta.