Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Anni Vuohijoki julkaisi suloisen kuva­sarjan miehensä kanssa – kertoo, miten kumppani on muuttanut elämää

Anni Vuohijoki julkaisi suloisen kirjoituksen kumppanistaan pariskunnan vuosipäivänä.

Anni Vuohijoki on aktiivinen somessa. Kuva:  PETE AARRE-AHTIO / IS, Instagram

Suomalainen painonnostotähti Anni Vuohijoki, 34, julkaisi henkilökohtaisella Instagram-tilillään onnellisuutta huokuvan julkaisun, jossa ylisti kumppaniaan Sami Köngästä.

– 28.9.2012 Köpiksen lentokentällä törmäsin (Rovaniemen) Reippaan nostajaan, joka oli ujo ja arka. Pipo syvällä päässä eikä katsonut silmiin. Olin matkalla ensimmäiseen kilpailuuni Suomi-trikoissa. Kolme viikkoa myöhemmin matkustin ensimmäistä kertaa Rovaniemelle, Vuohijoki muisteli.

Vuohijokea ovat tekstin perusteella vaivanneet itsetunto-ongelmat, joita Köngäs on helpottanut huomattavasti.

– Tajusin, miten paljon voin saavuttaa tekemällä töitä ja nauttimalla elämästä. ”Olet vahva” – Sami kirjoitti jääkaapin oveen muistuttamaan.⁣⁣

Voimannostossa aikaisemmin urallaan kilpaillut Vuohijoki mainitsi lukuisia kertoja, kuinka Köngäs kannusti häntä jahtaamaan unelmiaan.

– Sami sai mut lopettamaan työt raksalla 2015 ja tähtäämään Rioon. Sami pakotti minut hakemaan lääkikseen, koska unelmat on tehty jahdattaviksi, eikö? Vuohijoki hehkutti rakastaan.

Lisäksi Köngäs on kannustanut Vuohijokea ostamaan unelmiensa auton ja jatkamaan yrittäjyyttä.

Vuohijoki on voittanut painonnoston EM-pronssia vuonna 2018. Tämän lisäksi hän on edustanut Suomea Rion olympialaisissa vuonna 2016.

Voimannostossa Vuohijoki voitti Euroopan mestaruuden vuonna 2011.

Painonnostossa urheilijoiden tulos muodostuu tempauksen ja työnnön yhteistuloksesta. Voimannostossa tulos saadaan jalkakyykyn, maastavedon ja penkkipunnerruksen yhteistuloksesta.

Vuohijoen aviomies Köngäs on myös kovanluokan painonnostaja. Köngäs kilpaili 81 kiloisten sarjassa vuoden 2018 MM-kisoissa, joissa hän teki uuden Suomen ennätyksen sekä tempauksessa, työnnössä että yhteistuloksessa.