Finland

Annimari Korte huhki Etelä-Afrikassa hollantilaistähden kanssa – ja kehitystä tuli: ”Leiri päättyi itkuun ilosta!”

Annimari Korte huhki Etelä-Afrikassa hollantilais­tähden kanssa – ja kehitystä tuli: ”Leiri päättyi itkuun ilosta!”

Annimari Korte ja Nadine Visser leireilivät Etelä-Afrikan helteessä.

Viime kaudella SM-kultaa pika-aidoissa voittanut Annimari Korte ja Nadine Visser kirittivät toisiaan harjoitusleirillä.­

Naisten 100 metrin aitajuoksun suomalaistähti Annimari Korte päättää keskitalven leirinsä Etelä-Afrikassa. Hän kuvailee menneiden viikkojen saldoa toteamalla Twitter-tilillään: ”Leiri oli loistava!”

– Lämpö vei kivut ja kehitystä tuli. Turvatoimet loistavat, lämpö mitataan kaikkialla, maskipakko, etäisyydet kunnossa. Ulkoilmassa olo tietysti auttaa. Turvallista ollut, seuraavaksi takasin Suomeen, koronatestit ja karanteenit ja sen jälkeen treenit jatkuu, Korte hehkutti.

Sosiaalisen median perusteella Korte harjoitteli Etelä-Afrikassa hollantilaishuippu Nadine Visserin kanssa, ja leirin viimeinen veto sai kyyneleet silmiin.

– Leiri päättyi mun osalta itkuun ilosta! Nopeinta vauhtia, mitä kumpikaan meistä on koskaan juossut, Korte kuvaili.

Visser, 25, voitti 60 metrin aitajuoksussa sisäratojen EM-kultaa Glasgow’ssa 2019. Lontoon yleisurheilun MM-kisoissa 2017 Visser oli seitsemäs sekä aitajuoksussa että seitsenottelussa.

Koronan riivaamalla viime kaudella Visser kilpaili Suomessa. Hän juoksi Turussa Paavo Nurmi Gamesissa pika-aitojen voittoon ajalla 12,66, mikä jäi vain neljä sadasosaa hänen ennätyksestään.

Korte, 32, voitti viime kesänä Turun Kalevan kisoissa uransa ensimmäisen SM-kullan. Hänen kesällä 2019 Joensussa juoksema ennätysaikansa 12,72 on myös Suomen ennätys.

Tokion olympialaisiin tähtäävä suomalaispikakiitäjä on julkaissut viime viikkoina Instagramissa runsaasti materiaalia harjoituksistaan Visserin kanssa Etelä-Afrikan lämmössä.

Alla olevassa kuvassa Korte vasemmalla, Visser oikealla.

– Olympiavuoden kannalta paras ratkaisu oli tulla tänne Etelä-Afrikkaan leirille! Kaikki pitkään vaivanneet takareisi, lonkankoukistaja, luuödeemä ja muut kivut ovat kadonneet. Ja juoksu paranee joka treeni, Korte hehkutti aiemmin Instagramissa.

Football news:

Former Liverpool striker Ian St John has died at the age of 82
Koeman on the situation with Bartomeu: It's bad for the image of the leopards. For me, he has always been an exceptional person
Fiorentina Kokorina hosts Roma from the European Cup zone. Any chance of success?
Bartomeu was released on bail. He used the right not to testify against himself
Pedri returned to training with Barca. It was expected that he will miss 2-3 weeks due to injury
A representative of Laporte's headquarters: We have not communicated with Arteta. Koeman's work deserves praise
Investing in solar energy, healthy food, and Weddings: A guide to Levandowski's immense business empire