Finland

Baarit tarjoilevat teemadrinkkejä Trumpin ja Kimin huippukokoukseen valmistautuvassa Singaporessa – näistä aineksista syntyy ”Bromance”

Singaporessa valmistaudutaan parhaillaan Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ja Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin tapaamiseen, jonka on määrä toteutua kaupunkivaltiossa 12. kesäkuuta.

Reutersin mukaan paikalliset baarit ovat kehitelleet uusia juomasekoituksia odotettua huippukokousta juhlistaakseen. Drinkkien pohjana on teemaan sopivasti esimerkiksi korealaista soju-riisiviinaa.


Lähellä Singaporen ostosalueita sijaitseva Hopheads-niminen tapasbaari on esimerkiksi lanseerannut cocktailin, jonka ainesosia ovat sojun lisäksi olut, tequila sekä dieettikolajuoma. Drinkille on annettu nimeksi ”Bromance”, joka viittaa miesten väliseen, lämpimään ystävyyteen.

– Päätimme käyttää Coca-Colaa, koska se on Trumpin lempijuoma, baarin päällikkö Carlo Ibanez kertoi Reutersille.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Ibanezin mukaan drinkin ostaja saa kaupan kylkiäisenä myös ”rauhantarran”, jossa Kim ja Trump valmistautuvat suutelemaan toisiaan. Reutersin mukaan Bromancen ainesosien suhde on:
Kuvaa Bromance-cocktailista ei valitettavasti ollut saatavilla vielä juttua kirjoitettaessa.


Koska miesten väliseen ystävyyteen tarvitaan kaksi osapuolta, cocktailia myydään vain kahden kappaleen erissä. Kahden cocktailin hinnaksi kerrotaan 12,70 euroa.

Trump ja Kim tosin tuskin tulevat skoolaamaan Bromanceja keskenään, sillä Trumpin tiedetään kieltäytyvän alkoholista.

Myös Escobar-niminen gastropub on inspiroitunut huippukokouksesta ja kehitellyt oman teemajuomansa. Escobarin drinkit kulkevat nimillä ”Trump” ja ”Kim”.

Trump-cocktailin värit mukailevat Yhdysvaltain lippua, ja sen pohjana on amerikkalainen bourbon. Kim-drinkki on puolestaan punainen, ja sen pohjana on soju.


Escobarin juomasekoitukset maksavat 12,60 Singaporen dollaria kappaleelta, ja hinta on nyökkäys huippukokouksen päivämäärän suuntaan. Summa vastaa noin kahdeksaa euroa.

Baarin omistaja Sri Ganesh ei paljastanut ainesosia ja niiden mittasuhteita tarkemmin, mutta hänen mukaansa molemmissa drinkeissä on saman verran alkoholia, jotta kumpaakaan ei voitaisi sanoa toista vahvemmaksi.


– Huippukokous on yksi suurimmista tapauksista maailman lähihistoriassa. Minusta vain tuntui, että meidänkin piti päästä siitä osalliseksi, Ganesh kertoi Reutersille.

Miehen mukaan cocktailit ovat menneet jo siinä määrin kaupaksi, että niiden lisäämistä pysyvästi juomalistalle harkitaan. Ganesh lupaa tarjota ensimmäiset juomat baariin saapuville kokousdelegaatioiden ja median edustajille.

Huippukokouksen valmisteluista voi lukea lisää täältä.


Football news:

Bayern, Atletico and Everton are Interested in Zaa
Joan Laporta: Messi is the best in history. We must create appropriate conditions for it
Mourinho on Bergwein in reserve: Klopp, Pep and Lampard you ask such questions
Solskjaer on Pogba: he's been great since the restart. When Paul plays like this, you can't help but include him in the lineup
Alisson: the points Record was not Liverpool's goal. We are still Champions
Inter want to extend Sanchez's lease and are willing to pay extra for him to Manchester United if the clubs play in the Europa League final
Don't talk behind our backs, go out on the field and fight with us. Pep's possible appeal to Jose, Klopp and the world