Finland

Big Brother -voittaja Joel aikoo selvittää välinsä Sasan kanssa – läheisyys aiheutti ristiriitaisen tunnemyrskyn: ”Keskustelemme rehellisesti kasvotusten”

Tuore Big Brother Suomi -voittaja Joel Jämsinen haluaa keskustella Sasan kanssa asiat selviksi.

Eilen sunnuntaina Big Brotherin voittajaksi äänestetty Joel oli pyörällä päästään kolme kuukautta kestäneen BB-rupeaman päätyttyä.

- En voinut villeimmissä unelmissanikaan uskoa poistuvani talosta voittajana, mutta niin siinä sitten kävi, Joel iloitsi Seiskalle.

Rehellinen keskustelu edessä

BB-kauden alkuvaiheessa Sasan ja Joelin läheiset välit olivat isosti otsikoissa. Kaksikko makoili lähes tauotta yhdessä, ja heidän välilleen luotiin romanssia. Joel vaikutti ajoittain ahdistuneen Sasan tarjoamasta läheisyydestä, mutta samaan aikaan hän halusi tämän lähelle.

Lue myös: Sasan ja Joelin intiimi toiminta puhuttaa Big Brother -talossa – Joelilta suora reaktio Sasan temppuun: ”Veit liian pitkälle”

Sasan poistuttua talosta niin Joelilla kuin Sasalla oli ristiriitaiset tuntemukset asioista. BB-talossa Joel koki todellisen tunnemyrskyn, ja hän käyttäytyi levottomasti Sasan poistuttua talosta.

- Uskon, että Sasan kanssa ystävyys jatkuu. Kunhan tilanne hieman laantuu, pääsemme keskustelemaan asioista ja talon tapahtumista. Minulla ei ole mitään Sasaa vastaan, enkä usko Sasallakaan olevan mitään minua vastaan. Jatkamme hyvissä väleissä.

Lue myös: BB-Valvomo: Joel petti Sasan nimeämispisteillään – Sasa katuu tunteitaan? ”Jos saisin tehdä uudestaan…”

Vaikka Joel haluaa keskustella Sasan kanssa asioista, ei häntä ole jäänyt vaivaamaan mikään sen suurempi asia.

- Talossa meillä oli hieman kommunikointivaikeuksia, eikä kumpikaan tiennyt, mikä oli hyvää ja mikä ei. Olemme ottaneet siitä opiksemme, ja nyt keskustelemme rehellisesti kasvotusten. Sen jälkeen olemme molemmat viisaampia.

Sasa kommentoi häneen ja BB-Helmeriin liittyneitä romanssihuhuja:

Football news:

Barcelona is far superior to Real Madrid. Our style of play does not depend on transfers. The presidential candidate of blaugrany the Freixo about the rivalry
Pogba played in the shadow of Bruno in 2020, it has dampened his ego. It reminds me of the Juve era. Ex-Manchester United player Parker about the midfielder
Valencia produced the worst first round in La Liga in 38 years, scoring 20 points in 19 matches
Diogo Dalat: Zlatan is very demanding. And he instills confidence when he sees fit
Barcelona is outraged by PSG's public Interest in Messi. Pochettino and Leonardo talked about the striker
Udinese, Athletic and Benevento are all in contention for the Napoli Llorente striker
De Bruyne will miss at least two weeks with a hip injury. Match against Liverpool-7 February