Finland

Brit Awards -gaalassa sääret vilahtelivat ja ryntäät rutistuivat – näin upeissa asuissa kansainväliset tähdet juhlivat: kuvat!

Lontoossa juhlittiin eilen illalla (11.5.) brittien saarilla tunnettuja musiikkitähtiä BRIT Awards -palkintogaalassa. Juhlatilaisuus järjestettiin jo 41:nnen kerran, ja tilaisuuteen kutsutut julkkikset olivat vetäneet jälleen ykköset ylleen.

Tänä vuonna yhteneväisenä teemana oli vilahtelevat sääret monien säväyttävän kauniiden neitojen upeissa mekoissa. Useimmat jättivät myös selkänsä ja olkapäänsä mahdollisimman paljaiksi avonaisissa asuissaan. 

Lue myös: Oscar-gaala herätti ristiriitaa yleisössä! Anthony Hopkins juhli toista Oscar-pystiään Walesissa 

Vaatteiden värimaailma oli hyvin sekavan kirjava, sillä juhlapuvut kattoivat lähes koko pigmenttikartaston. 

Dua Lipa 

Entinen huomiota herätti varmasti artisti Dua Lipa, 25, joka voitti vuoden parhaan naisartistin ja albumin pystit. Heleä-ääninen laulaja otti palkintonsa vastaan kultaisenkiiltävässä mekossa, joka rutisti hänen rintansa hyvin edustavaan kuntoon. 

dua lipa

Mabel

Espanjassa syntynyt puoliksi brittiläinen ja puoliksi ruotsalainen Mabel Alabama-Pearl McVey, 25, eli laulaja Mabel naulitsi katseita punaisella matolla. Hän herätti huomiota pukeutumisellaan, koska hänen kirkkaan vihreän vaatteensa läpi lipsahti nöpöttävät nännit muutamaan kertaan.

mabel 2

Lue myös: Paljasta pintaa punaisella matolla! Oscar-gaalapuvuissa kaikki kangas kului mekon helmoihin– asujen yläosat hyvin avonaisia

mabel

Raye

Lontoolainen laulaja-lauluntekijä Rachel Agatha Keen, 23, joka tunnetaan paremmin artistinimellään Raye, oli pukeutunut räikeän pinkkiin mekkoon. Hänen parhaat puoleensa puskivat esiin hänen gaalapuvustaan, sillä se korosti hänen kauneuttaan kaikilla mahdollisilla tavoilla. 

raye

Griff

Vuoden tulokas Sarah Faith Griffiths, 20, vilautti myös säärtään valokuvaajille, kun esitteli saamansa pystiä pressihuoneessa. Hän on julkaisi vuonna 2019 debyyttisinkkunsa Mirror Talk, ja on esiintynyt nimellä Griff. 

griff

Football news:

Pau Torres: Spain will do everything to reach the next round of the Euro. You need to believe in yourself
Enrique pro 1:1 with Poland: I expected more superiority from Spain. No one said that it would be easy
Rodri ob 1:1 with Poland: We are very disappointed. The pitch was not in the best condition, but this is no excuse
Alvaro Morata: Spain had a chance to beat Poland. I am grateful to Luis Enrique for his trust
Kozlowski broke the Euro record by playing for Poland at 17 years and 246 days. He surpassed Bellingham
For the first time since 1996, Spain has no wins after two rounds at the Euro. Then it reached the playoffs
Alba-player of the match Spain - Poland. He has 1 selection and 83 accurate passes