Finland

Conor McGregor uhkuu itseluottamusta paluuottelunsa alla – ”Viimeksi hoitelin hänet 90 sekunnissa”

Conor McGregor uhkuu itseluottamusta paluuottelunsa alla – ”Viimeksi hoitelin hänet 90 sekunnissa”

Conor McGregorin käytös Abu Dhabin lehdistötilaisuudessa oli kunnioittavaa, mutta itsevarmaa.

Conor McGregor palaa UFC-kehään vuoden tauon jälkeen. Kuva tammikuulta 2020 punnituksesta ennen McGregorin Cerrone-ottelua.­

Vapaaottelun megatähti Conor McGregor asteli median eteen torstaina. Hän palaa UFC-kehiin Abu Dhabissa Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä oteltavassa UFC 257 -tapahtumassa.

32-vuotias irlantilainen nähtiin kehässä viimeksi vuosi sitten, kun hän kohtasi Donald Cerronen. Tekninen tyrmäys toi McGregorille voiton vain 40 sekunnin jälkeen.

Nyt vastaan asettuu Dustin Poirier, jonka ura on ollut kovassa nousukiidossa viime vuosina. McGregor on voittanut Poirierin jo kertaalleen urallaan, vuonna 2014.

Ottelun voittaja saattaa kohdata Habib Nurmagomedovin seuraavassa kevytsarjan titteliottelussa, mikäli Nurmagomedov päättää jatkaa uraansa.

McGregorin olemus Abu Dhabin lehdistötilaisuudessa oli rauhallinen ja kunnioittava. Uran alkuvaiheilta tuttu mesoaminen oli tiessään.

Itseluottamusta entiseltä mestarilta ei silti puuttunut. Aiemmin McGregor lupaili voittoa alle 60 sekunnissa. Hän uskoo yhä pystyvänsä nopeaan lopetukseen.

– Viimeksi sain hänet hoideltua 90 sekunnissa, joten en ole kovin kaukana.

Lyhyissä otteluissa on kuitenkin huonotkin puolensa lajia rakastavalle konkarille. Niinpä ensimmäisen minuutin tyrmäystä ei välttämättä nähdä.

– Sain olla kehässä vain 40 sekuntia vuonna 2020. Se on todella turhauttavaa. Tarvitsen enemmän. Varmasti saan hänet hoidettua nopeastikin, jos satutan häntä aikaisin. Mutta toivon hyvää, pitkää ottelua.

McGregor kertoi saaneensa kroppansa todelliseen huippuiskuun sunnuntaita varten.

– Aion luoda mestariteoksen, hän lupasi.

Football news:

Manchester United are ready to consider offers for De Gea and Martial. Henderson wants to leave if the Spaniard stays
Carlos Bianchi: Messi is still able to dribble the whole team in some games. He is unique, like Ronaldo and Zlatan
The real world is waiting for the Youngster's progress in the Arsenal. In Madrid, they are counting on him
Pep about the calendar: This is not an excuse, but a privilege. The Premier League is challenging us and we must accept it
Messi is more open to getting to stay in the bars than ever before. He does not like the rumors about PSG
Goal Mbappe bars named best in the first match 1/8 finals of the Champions League, ball Fat - 3rd
Tuchel pro 1:3 with PSG from Manchester United in the Champions League: The worst defeat in my career. I felt like I was in the dark two days after the game