Finland

Diego Maradonan omaisuudesta puhkeamassa kunnon perintöriita – miljoonaperinnölle riittäisi ottajia: ”Mielestäni näytän häneltä”

Diego Maradonan omaisuudesta puhkeamassa kunnon perintöriita – miljoonaperinnölle riittäisi ottajia: ”Mielestäni näytän häneltä”

Diego Maradonan perillisten määrä ei ole tarkkaan tiedossa.

Keskiviikkona 60 vuoden iässä kuollut Diego Maradona jätti jälkeensä valtavan omaisuuden. Jalkapallolegenda ansaitsi uransa varrella arviolta noin 63 miljoonaa euroa, La Información -lehti kirjoittaa.

Maradonan varallisuus näkyi paitsi railakkaana elämäntyylinä, myös luksusautoina ja huviloina. Nyt omaisuus on jaettava perillisille, mutta se saattaa osoittautua haastavaksi tehtäväksi.

Maradonalla on eri lähteiden mukaan 5–10 lasta usean eri naisen kanssa.

Ensimmäiset kaksi lastaan hän sai vaimonsa Claudia Villafañen kanssa. Pari oli naimisissa vuodet 1984–2004. Tyttäret Dalma, 33, ja Gianinna, 31, ovat hekin tuttuja kasvoja argentiinalaisille.

Dalma on ammatiltaan näyttelijä ja Gianinna tunnetaan Manchester Cityn tähtipelaajan Sergio Agüeron entisenä vaimona.

Erottuaan Villafañesta Maradona myönsi olevansa myös Diego Sinagran, 34, isä. Jalkapalloilijaksi Napolissa kasvanut poika tapasi isänsä ensimmäistä kertaa vuonna 2003.

Hänen äitinsä on italialainen malli Cristina Sinagra, jota Maradona tapaili ensimmäisen avioliittonsa ohessa pelatessaan Etelä-Italiassa, Daily Mail kertoo.

Maradona on tunnustanut lapsikseen myös 23-vuotiaan Jana Sabalainin ja 7-vuotiaan Diego Fernando Ojedan. Fernandon äiti Veronica Ojeda oli Maradonan pitkäaikainen tyttöystävä.

Vuonna 2019 BBC uutisoi, että Maradonalla on kolme lasta myös Kuubassa. Argentiinalaistähti vietti maassa useita vuosia 2000-luvun alussa, kun hän taisteli kokaiini- ja alkoholiriippuvuutta vastaan.

Kuubalaisten lasten nimet ovat Joana, Lu ja Javielito.

Maradonan lakimies Matias Morla myönsi argentiinalaisessa TV-haastattelussa asiakkaansa olleen ”tuhma” Kuubassa.

– Pelaajalla riittää lapsia, vaikka kaikki eivät siitä pidäkään, hän sanoi.

Jälkikasvun täydentävät väitteiden mukaan Magali Gil, 23, ja Santiago Lara, 19. Gilillä on myös tytär, mikä olisi tehnyt Maradonasta isoisän. Useista yrityksistä huolimatta Gil ei ole koskaan saanut vahvistusta siitä, kuka hänen oikea isänsä on.

Santiago Laran kasvatti hänen äitinsä ex-poikaystävä Marcelo Lara. Nuorimies uskoo vakaasti perineensä ulkonäkönsä Maradonalta.

– Mielestäni näytän häneltä; kasvot, kiharat, kaikki. Kun katson Marceloa, tiedän, ettemme ole samanlaisia. Ei ole helppoa herätä aamulla siihen tunteeseen.

Kaiken tämän jälkeen Diego Maradonan perintö saattaa olla lähes mahdoton jaettava.

Marraskuussa 2019 hän uhkasi lahjoittaa koko omaisuutensa pois, kun hän hermostui tyttärensä Gianinnan kommentteihin Instagramissa. Maradona uskoi, että hänen lapsiaan kiinnosti oikeasti vain heille luvassa oleva perintö, väitti La Informacíon silloin.

Gianinnan kommentti liittyi hänen isänsä ylelliseen elämään silloisen kumppaninsa Rocío Olivan kanssa.

Football news:

Ronald Araujo: Barcelona will fight to win La Liga. We know the results will come
Klopp on transfers: The central defender would not have won us the match against Burnley. I won't cry like a 5-year-old if I don't get what I want
Barcelona could sell Dembele in the summer if he does not renew his contract. Manchester United, Bayern Munich, Juve and Chelsea are monitoring the situation
Kylian Mbappe: I will not sign a contract with PSG to say in a year that I want to leave. If I do that, I'll stay
City Defender Dias: Seeing an opponent unable to even hit and feeling powerless is the greatest pleasure
The chances of Mbappe and Holland joining Real Madrid in the summer are very slim. The club has almost no money for transfers
Either Shevchenko or Grant could become Chelsea's acting coach if Lampard is sacked during the season. The decision will be made by Abramovich