Finland

Elle DeGeneres lopettaa kuuluisan keskusteluohjelmansa – päätöksen taustalla yksiselitteinen syy

Juontaja Ellen DeGeneres ilmoitti keskiviikkona, että hänen keskusteluohjelmansa päättyy seuraavaan kauteen.

Yhdysvaltalainen juontaja ja mediapersoona Ellen DeGeneres, 63, lopettaa suositun keskusteluohjelmansa, kertoo NBC.

Näillä näkymin The Ellen DeGeneres Show tai tutummin Ellen Show päättyy 19. kauden jälkeen. Ohjelmaa on esitetty Yhdysvalloissa vuodesta 2003 alkaen. Yhdysvalloissa pyörii tällä hetkellä vielä ohjelman 18. kausi.

DeGeneres valottaa päätöksen taustoja The Hollywood Reporterin haastattelussa. Hän kertoo, ettei ohjelman tekeminen ole ollut hänelle enää pitkään aikaan tarpeeksi haastavaa.

– Kun olet luova ihminen, tarvitset koko ajan haasteita. Ja vaikka tämä ohjelma on kuinka upea ja hauska tahansa, se ei vain ole enää tarpeeksi haastavaa minulle, DeGeneres kertoo.

Reutersin mukaan DeGeneresin tulevaisuudensuunnitelmat ovat avoinna, mutta hän on avoin ehdotuksille ja haaveilee esimerkiksi elokuvarooleista.

Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa on nähty vuosien varrella lukuisia nimekkäitä vieraita. Kuvassa presidenttiehdokas Hillary Clinton, joka vieraili ohjelmassa vuonna 2016.­

Ellen DeGeneresin keskusteluohjelma on voittanut muun muassa yli 60 Emmy-palkintoa. Suosiosta huolimatta ohjelma ja sen tuotanto ovat olleet viime vuoden aikana suuren kritiikin kohteena. Kaikki sai alkunsa, kun koomikko Kevin T. Porter nimesi Ellen DeGeneresin Twitterissä ”yhdeksi maailman ilkeimmistä ihmisistä”.

Pian syyttelykuoroon liittyi lisää ihmisiä. Hollantilainen YouTube-tähti Nikkie de Jager kertoi saamastaan huonosta kohtelustaan vieraillessaan DeGeneresin ohjelmassa alkuvuodesta. Myös DeGeneresin entinen turvamies Tom Majercak kutsui työnantajaansa ”kylmäksi ja kieroksi”. Pian syytökset laajenivat koskemaan juontajan lisäksi ohjelman johtohenkilöstöä.

Tilanne räjähti käsiin, kun Buzzfeed julkaisi viime heinäkuussa paljon huomiota herättäneen artikkelin, jossa nimettöminä pysyttelevät entiset työntekijät syyttivät ohjelman tuotantoa esimerkiksi häirinnästä, uhkailusta ja rasismista.

Ellen DeGeneres pyysi tilannetta myöhemmin anteeksi.

Football news:

Pau Torres: Spain will do everything to reach the next round of the Euro. You need to believe in yourself
Enrique pro 1:1 with Poland: I expected more superiority from Spain. No one said that it would be easy
Rodri ob 1:1 with Poland: We are very disappointed. The pitch was not in the best condition, but this is no excuse
Alvaro Morata: Spain had a chance to beat Poland. I am grateful to Luis Enrique for his trust
Kozlowski broke the Euro record by playing for Poland at 17 years and 246 days. He surpassed Bellingham
For the first time since 1996, Spain has no wins after two rounds at the Euro. Then it reached the playoffs
Alba-player of the match Spain - Poland. He has 1 selection and 83 accurate passes