Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Elokuva | Onnettomuudessa loukkaantuneen näyttelijä Anne Hechen ei odoteta selviävän, perhe kertoo

Yhdysvaltalaisnäyttelijä törmäsi autollaan talon seinään viikko sitten perjantaina. Auto syttyi tuleen, ja näyttelijä kärsi vakavia vammoja.

Anne Heche Beverly Hillsin Directors Guild Of America Awards -gaalassa maaliskuussa 2022. Kuva:  Jesse Grant / Getty Images

Näyttelijä Anne Hechen läheiset kertovat, ettei vaikeasta aivovauriosta kärsivä Heche todennäköisesti selviä vammoistaan, kertovat useat kansainväliset mediat.

Viime viikon perjantaina 53-vuotias Heche menetti autonsa hallinnan ja törmäsi rakennuksen seinään Los Angelesissa. Auto syttyi tuleen, ja yli tunnin kestäneeseen pelastusoperaatioon osallistui jopa viisikymmentäyhdeksän palomiestä.

Hechen on kerrottu kärsivän vaikeista palovammoista ja keuhkovauriosta. Nyt hänen edustajansa kertoo perheen luvalla Hechen kärsivän anoksisesta aivovauriosta. Tila johtuu aivojen hapenpuutteesta ja johtaa aivosolujen solukuolemaan.

Heche on edelleen koomassa ja hänen elintoimintojaan ylläpidetään lääketieteellisesti.

Perhe selvittää nyt elinluovutuksen mahdollisuutta. Onnettomuuden sattuessa elinluovutus on ollut Hechen toive.

Los Angelesin poliisi on vahvistanut Hechen verestä löytyneen huumausaineita. Huumausaineiden laatua poliisi ei vielä kommentoi. Onnettomuuden tutkinta on yhä kesken.

Lukuisista elokuva- ja tv-sarjarooleista tunnettu Heche teki läpimurtoroolinsa yhdysvaltalaisen television saippuasarjassa Another World. Hänet muistetaan muun muassa tv-sarjoista Ally McBeal, Everwood, Men in Trees, Hung ja Aftermath sekä elokuvista kuten Wag the Dog ja Cedar Rapids.

Aiheeseen liittyvää