Finland

”En aio muuttaa käytöstäni” – Riina-Maija Palander vastaa kohuun aviokriisistään Kalle Palanderin kanssa

”En aio muuttaa käytöstäni” – Riina-Maija Palander vastaa kohuun aviokriisistään Kalle Palanderin kanssa

Riina-Maija Palander myöntää, että pitkässä avioliitossa on vaikeutensa. – Olen pettynyt siihen, että olen niin paljon yksin.

Riina-Maija on vitsaillut parisuhdekohusta ystäviensä kanssa. ”Kun osa on soittanut, saako jo ilmoittautua miehekseni, olen vastannut, että tervetuloa haaremiin!”­

Yrittäjä Riina-Maija Palander, 43, löysi viime viikolla itsensä kohun keskeltä, kun hänen ja ex-alppinisti Kalle Palanderin, 43, avioliiton kerrottiin olevan kriisissä. 7 päivää -lehti uutisoi tuolloin väitteistä, joiden mukaan Riina-Maijalla olisi toinen mies avioliittonsa ulkopuolella. Kalle kommentoi uutista Seiskalle kipakammin, mutta Riina-Maija vaikuttaa tyyneltä kommentoidessaan kohua nyt Me Naisille.

– Aivan sama, mitä tuolla huudellaan, en anna sellaisen koskettaa. Ikä ja kokemus ovat opettaneet suhtautumaan tällaisiin juttuihin huumorilla, Riina-Maija sanoo.

– Meillä on ollut liitossamme oikeastikin vaikeita aikoja, ja ne ovat vahvistaneet kestämään tällaista.

 En aio muuttaa käytöstäni jatkossakaan tai ryhtyä pienentämään itseäni.

Kohu sai alkunsa tapahtumista Levillä maailmancupin kisaviikonloppuna. Riina-Maijan kerrottiin viettäneen iltaa miespuolisen ystävänsä kanssa. Riina-Maija kertoo ystäviensä saaneen myöhemmin puheluja, joissa on tentattu, olisiko tämä Riina-Maijan uusi mies.

– Minulla on paljon miespuolisia ystäviä, ja ystäväni ovat minulle rakkaita. Myös Kalle tietää heistä. Meidän seurueemme jää harvoin huomaamatta, sillä olemme äänekkäitä ja eläväisiä ja osoitamme tunteita ja välittämistä halailemalla ja poskisuukoin, Riina-Maija kertoo.

– En aio muuttaa käytöstäni jatkossakaan tai ryhtyä pienentämään itseäni siksi, että eloisuuteni herättää huomiota. Olen kärsinyt aikoinaan tarpeeksi siitä kulttuurisidonnaisesta erosta, miten täällä tuijotetaan varpaisiin ja ajatellaan, että ei tohdita. Kyllä aina tohtii!

Riina-Maija kertoo keskustelleensa tilanteesta puolisonsa Kallen kanssa.

– Kalle oli aluksi tosi vihainen, ja ymmärrän kyllä hänen reaktionsa, kun tuollainen juoru heitetään syliin. Ylipäätään suomalaisille tuntuu joskus olevan hankalaa hyväksyä, että läheisiä ystäviä voi olla ilman, että ne horjuttavat avioliittoa.

 Keskinäinen vetovoimamme on edelleen voimakas.

Kalle ja Riina-Maija Palander ovat olleet naimisissa keväästä 2007.­

Palanderit ovat aiemminkin julkisuudessa kertoneet avioliittonsa ja ei niin perinteisen arkensa haasteista. Pitkään liittoon kuuluu edelleen seikkoja, jotka hiertävät.

– Meidän suhteessamme minua kaihertaa, että joudun olemaan aivan liikaa yksin Kallen matkustaessa töidensä perässä. Nyt koronakeväänä taisi mennä kuuden viikon jakso, ettemme nähneet toisiamme kertaakaan. Sellainen on raskasta ja haastavaa sosiaaliselle luonteelleni. Kuka haluaa olla parisuhteessaan yksin? Riina-Maija kysyy.

– Meidän keskinäinen vetovoimamme on edelleen voimakas, ja olen sanonut Kallelle, että haluaisin olla enemmän hänen kanssaan. Olen pettynyt yksin jäämiseen.

Palandereilla on kodit Ranskassa, Torniossa, Tallinnassa sekä Viron Ontikassa, missä he pyörittävät hotelliaan ja hevostalliaan. Perheen nuorimmat lapset käyvät koulua Tallinnassa. Kalle tekee muun muassa rinteiden lumetustöitä Suomessa.

Oletteko siis kuitenkin edelleen naimisissa?

– Kyllä, ainakin toistaiseksi elämä jatkuu ennallaan, Riina-Maija kuittaa.

Football news:

Roman Abramovich: Lampard's status at Chelsea remains unshakeable. He is an iconic figure for the club
Chelsea have sacked Lampard
Sergi Roberto can recover for the game with Athletic on January 31. He missed more than 2 months
Giggs on Bruno and Cantona: There are similarities, but Eric has 4 Premier League titles and a Cup. This is an indicator
Hertha legend Dardai will once again take over as head coach of the team
Tuchel will take charge of Chelsea
Okko Sport will show all the remaining matches of the Italian Cup this season