Finland

Gigi Hadidin ja Zayn Malikin vauva syntyi – julkaisivat tyttärestään ensimmäiset kuvat: "Tunteiden kuvailu on mahdotonta!"

Mallikaunotar Gigi Hadidin, 25, ja muusikkokomistus Zayn Malikin, 27, tytär syntyi terveenä ja kauniina. Laulajaisä ilmoitti asiasta Twitter-tilillään rakastavalla viestillä. 

- Tytäremme on täällä. Terveenä ja kauniina. Yritän saada sanoiksi kaiken sen, mitä tällä hetkellä tunnen, se on kuitenkin mahdotonta. Rakkauteni tätä pientä ihmistä kohtaan on yli ymmärrykseni, Zayn kuvailee. 

Muusikko paljastaa olevansa hyvin kiitollinen ja ylpeä siitä, että jakaa elämänsä nyt näiden naisten kanssa. 

Tuoreen isän viestiin oli lisätty ihana mustavalkoinen kuva, jossa hän pitelee tyttärensä pienoisesta kädestä kiinni. Lapsi puristaa otoksessa isänsä tatuoidun käden etusormea. 

Lue myös: Supermalli Gigi Hadid on raskaana - kaunottaren upea äiti paljasti asian: ”Minusta tulee isoäiti!” 

Rakkaudesta sekaisin

Gigi samaistuu Zaynin rakkauden sekaisiin tunteisiin. Kaunotar iloitsi lapsen syntymästä omalla Instagram-tilillään.

- Tyttäremme liittyi maanpäälliseen seuraamme tänä viikonloppuna. Hän on jo muuttanut maailmamme. Olen niin rakastunut, Gigi hehkuttaa. 

Mallin julkaisema kuva ilosanoman yhteydessä on hyvin samanlainen kuin Zaynin. Gigin otos on niin ikään mustavalkoinen, ja vauva puristaa kuvassa äitinsä peukaloa tiukasti. 

Raskauden aikana

Mallikaunotar jakoi raskautensa aikana useita upeita kuvia, joissa hän esitteli raskausvatsaansa. Enemmistö kaunottaren julkaisemista otoksista oli hyvin taiteellisia. Osan kuvista hän oli ottanut itse. 

Lue myös: Mallikaunotar Gigi Hadid julkaisi liudan ihania raskauskuvia: ”Vaalin näitä hetkiä!” – katso kauniit taidekuvat! 

Viimeisimmät otoksensa kaunotar jakoi raskausviikolla 27. Tuolloin hän oli pukeutunut mustaan napapaitaan niin, että hänen raskausvatsansa jäi paljaana esiin. 

Lue myös: Muka liian lyhyt poikaystävä?! Malli Gigi Hadid poltti päreensä nenäkkääseen tubettajaan: Mene nukkumaan, rumilus!

Lue myös: Gigi Hadidilla meni hermot: häirikkö iski muotinäytöksessä – paljastui suosituksi tubettajaksi! Kuvat! 

Football news:

Neymar is out for three weeks due to injury. He will miss the match with Leipzig in the Champions League
Goretzka is the German GQ sportsman of the year. He is awarded for fighting racism and the pandemic
Bartomeu deleted his Twitter account after leaving Barca. He and his family received threats
Gennady Orlov about Khabib: Won-well done, but he's not the greatest
Forward Alaves Joselu: Barcelona is one of the best teams in the world. But they can be beaten
In England, they want 25% of coaches and 15% of managers to be from ethnic minorities. Only Southampton did not sign up
Zlatan okovide: the Virus challenged me and I won. But if you are not Zlatan, then do not risk it and think with your head