Finland

Habib Nurmagomedov astui punnitukseen alasti – ilme kertoo suuresta helpotuksesta

Habib Nurmagomedov astui punnitukseen alasti – ilme kertoo suuresta helpotuksesta

Asiantuntija selostaa videolla, mikä punnituksessa meni hänen mielestään pieleen.

UFC-tähdet Habib Nurmagomedov ja Justin Gaethje kohtaavat myöhään lauantaina kevytsarjan mestaruusottelussa Abu Dhabin tappelusaarella.

Suuria tunteita nähtiin jo superottelua edeltäneessä punnitustilaisuudessa, jossa Nurmagomedov pudotti pöksynsä nilkkoihin juuri ennen punnitusta. Sen jälkeen hänen vartalonsa peitoksi asetettiin pyyhe.

Venäläinen näytti UFC 254:n puntaroinnissa hyvin huolestuneelta. Hänen onnekseen hän ei ylittänyt 70,3 kilon painorajaa.

Mike Dolce kyseenalaisti punnituksen julkaisemallaan videolla. Hän on entinen vapaaottelija ja nykyinen kunto- ja painonpudotusvalmentaja. Dolce arvostettiin vuoden vapaaotteluvalmentajaksi vuosina 2013–16.

Dolcen mielestä punnituksen tarkastaja teki joko taitamattomuutensa vuoksi tai tahallaan suuren virheen, joka voi olla kymmenien miljoonien dollarien arvoinen.

Hänen mielestään virkailija toimi kovin nopeasti punnitushetkellä. Dolce korosti, että venäläisottelija ei syyllistynyt mihinkään epäilyttävään.

– Vaaka meni ylöspäin, eikä vakautunut keskelle. Se tarkoittaa, että hän on liian painava, Dolce naulasi.

Dolce selostaa videolla, miten toisena vaa’alle astuneen Gaethjen, 31, punnitus sujui oikeaoppisesti.

Nurmagomedov, 32, on voittanut uransa kaikki 28 ammattilaisottelua. Hän on ollut UFC:n kevytsarjan mestari huhtikuusta 2018 lähtien.

Mestari ottelee viikonloppuna ensimmäisen kerran sen jälkeen, kun hänen isänsä ja valmentajansa Abdulmanap Nurmagomedov kuoli koronaviruksen aiheuttamiin seurauksiin viime heinäkuussa.

Football news:

In Buenos Aires, a farewell to Diego Maradona takes place
We will talk to Messi, but we will not ignore the economic situation. Barca presidential candidate Ruso on Leo's future
Sunderland will be owned by the 22-year-old son of Russia's richest woman. In 2016, the family got rid of Marcel
Liverpool and London clubs will be able to let spectators into the stadiums next week, Manchester United and Manchester City-not yet
Henderson about the incident with Suarez and evra I'm Not sure that Liverpool did the right thing. We didn't think about Patrice at all
Shilton on the Hand of God: the Unpleasant aftertaste is over. Maradona - one of the best in history
Inter will fine Vidal for sending off against Real Madrid. The player received two yellow cards in 7 seconds