Finland

Herttuatar Catherinen kesämekoissa on täydellisen imarteleva malli – rento kesätyyli ihastuttaa

Cambridgen herttuatar Catherine on upea pukeutuja.

Herttuatar Catherine tunnetaan pettämätömästä tyylistään, minne ikinä menekään.

Cambridgen herttuatar Catherinen tyylitaju ei petä. Bilettävästä, nuoresta yliopisto-opiskelijasta on hovissa kuoriutunut upea ja kansainvälisesti seurattu pukeutuja.

Karismaattinen tummaverikkö on pysynyt klassiselle ja naiselliselle tyylilleen uskollisena vuosi toisensa jälkeen, mutta yllättää silti positiivisesti asuvalinnoillaan edustaessaan.

Herttuattaren kesätyyliin kuuluvat laadukkaat materiaalit, simppelit korut, hillityt printit ja vaatteet, joissa on helppo olla. Kesämekoissa toistuu erityisen imarteleva malli.

Anna Catherinen tyylin inspiroida ja katso, millaisilla valinnoilla luot tyylin helposti itse!

Tältä Catherinen kesätyyli näyttää

Catherine sujautui sievän, kukkakuvioisen kasvomaskin taakse edustaessaan elokuun alussa. Kasvomaskikin voi olla tyylikäs!

Paitamekko on simppeli ja tyylikäs valinta.

Ihana kukkamekko on kesäinen valinta. Keväiset, murretut ja vaaleankirkkaat sävyt laventelin, keltaisen ja punaisen väreissä sopivat loistavasti tummahiuksiselle tulevalle kuningattarelle.

Catherine käyttää paljon sinistä, joka on monen kuninkaallisen suosima lempiväri vaatetuksessa. Huomaa skarpit kaulukset – kaulusten vaikutelma olisi erilainen, jos ne olisivat pyöreät.

Upeat printit kuuluvat Catherinen tyyliin. Tämäkin asukokonaisuus on silti hillitty – herttuatar on jättänyt näyttävät asusteet kotiin ja kietaissut hiukset kiinni. Meikki saa olla simppeli.

Sininen pellavapaita ja suorat housut sopivat käytännöllisyyttä vaativiin tilanteisiin, kuten puutarhavierailuun, jonka Catherine teki loppukeväällä.

Muutama vuosi sitten Catherine vieraili safarilla maanläheisissä sävyissä. Matalat kengät ovat mukava ja helppo valinta, vaikka edustustilaisuuksissa Catherine nähdään usein myös korkokengissä.

Leveälahkeiset housut ovat tämän kesän trendikäs valinta, tietää myös Catherine. Asu on klassinen ja raikas, ja mielenkiintoinen kauluspaita kruunaa sen.

Vaaleat kiilakorkokengät sopivat asuun kuin asuun.

Näin luot tyylin

Pellavasekoite-paitamekko 29,99 €, H&M.

Lagalilly-tennarit 119,90 €, Gant.

Viskoosipusero 39,99 €, KappAhl.

Office-kangashousut 29,99 €, Mango/Zalando.

Solmu Karuselli -mekko, 240 €, Marimekko.

Kuvat: Valmistajat ja jälleenmyyjät

Football news:

Liverpool will buy Jota for 41 million pounds. Wolverhampton will pay up to 13.5 million for Hoover
8 is Bavaria's favorite number. Now she beat Schalke: Gnabry scored a hat-trick, Sane scored 1+2, Lewandowski came up with an assist by rabona
Liverpool agreed a 5-year contract with Jota. The transfer amount could be 43 million euros
I left everything and went to the other side of the world for my favorite team. The heartwarming story of a Norwegian fan in love with Santos
Lewandowski scored in the 1st round of the Bundesliga in 7 seasons and repeated the championship record
Gnabry scored a hat-trick against Schalke
Lewandowski scored for Schalke in their 10th Bundesliga game in a row. This is a League record