Finland

Horoskooppi 5.6.2018

Oinas 21.3.–20.4. Tunteet vetävät sinua kovasti eri suuntiin. Huolta ei kuitenkan ole, sillä samalla se merkitsee isoa henkistä kasvuharppausta, mikä on aina hyvästä.

Härkä 21.4.–20.5. Koti- tai työrintamalla on hyörintää, joka vaivaa ja huolestuttaa, mutta toisaalta ratkaisu on jo nurkan takana tulossa.

Kaksoset 21.5.–21.6. Tämä aika herkistää sinua enemmän kuin muut koko vuoden kulun varrella. Huomaat samalla, että aistisi valpastuvat ja pystyt ratkomaan isojakin ongelmia.

Rapu 22.6.–22.7. Rakkauselämäsi sensuelli sävy tulee sinulle itsellesikin yllätyksenä. Huomaa, että ihanillakin vivahteilla on aikansa, jolloin ne kypsyvät.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Leijona 23.7.–22.8. Jos asiat kulkevat liian helposti, alat ajatella, että se ei ole oikein. Niska limassa päin tuulta puskeminen kun on ollut perusjuttujasi. Oikeasti molempi on parempi.

Neitsyt 23.8.–22.9. Hoida raha-asiasi kuntoon mahdollisimman ripeästi, sillä muuten ne ovat koko kesän aikana kivenä kengässäsi. Pyri sopusointuun muillakin elämänalueilla.

Vaaka 23.9.–23.10. Katso ympärillesi ja jos on pelkoa, että joku olisi jäämässä syrjään, auta häntä tulemaan osaksi joukkoa. Muistat itsekin hyvin, miltä tuntuu olla syrjässä.

Skorpioni 24.10.–22.11. Asiat alkavat luistaa mielesi mukaan. Hyväksymällä tosiasiat pääset jo hyvään vauhtiin. Älä epäröi vaan toimi. Sinulla on jopa velvollisuus suureen ripeyteen.

Jousimies 23.11.–22.12. Nauti hetki yksinolosta, sillä siten saat käsiteltyä monta pientä asiaa, joiden hoitaminen isossa joukossa tuntuu hidastelevan.

Kauris 23.12.–19.1. Olet jo kauan odottanut tätä ihanaa, helpottavaa ajanjaksoa elämääsi. Huolia ei ole ja aurinko paistaa. Tästä on syytä nauttia niin kuin vain hetkestä nautitaan.

Vesimies 20.1.–19.2. Älä hermostu turhista. Nyt on syytä vetää parikymmentä kertaa syvään henkeä ja katsoa sen jälkeen miten maa makaa.

Ja sehän makaakin yllättävän hyvin.

Kalat 20.2.–20.3. Ystäväsi kaipaa selvästi opastavan kätesi ohjausta, jotta hän saisi taas veneensä reitilleen. Älä käytä siihen liikaa aikaa, mutta auta ihminen oikeaan suuntaansa.


Football news:

Director of Tambov that Melkadze will not play with Spartak: we do not have a free 3-5 million rubles
Juventus wanted to swap Ramsey for Ntombela. Tottenham refused
Klopp on players who have played less than 5 matches: They will receive a gold medal. If you are not from the Premier League, something from me
Messi may move to Manchester City (Fox Sports)
Salihamidžić on the transfer San to Bavaria: It can make the difference in the game. Now we have top-level variability on our flanks
Cavani is close to a contract with Roma
Balotelli can move to Boca juniors