Finland

Jääkiekko | Lentopallo teki ensimmäisenä rajun ratkaisun: sarja jää koronatauolle – ”Se on viimeinen vaihtoehto”, jääkiekkoliiga kommentoi

Lentopallo teki ensimmäisenä rajun ratkaisun: sarja jää koronatauolle – ”Se on viimeinen vaihtoehto”, jääkiekkoliiga kommentoi

Koronarajoitusten takia useilla paikkakunnilla voi pelata otteluita vain ilman yleisöä.

Lentopallon Mestaruusliigaa pelattiin Vantaalla 23. marraskuuta.­

Palloilusarjojen pelaaminen käy yhä vaikeammaksi koronarajoitusten myötä. Useissa osissa Suomea otteluiden pelaaminen on mahdollista vain ilman yleisöä eikä esimerkiksi jääkiekkoliigaa pelata tyhjille katsomoille.

Lentopallo teki ensimmäisenä kovan ratkaisun: Lentopallon naisten ja miesten Mestaruusliiga on pelitauolla 7.–21. joulukuuta, Lentopalloliitto tiedottaa. Päätös asiasta tehtiin maanantaina Mestaruusliigan pääsarjaryhmän toimesta.

Mestaruusliigan ottelut 6. joulukuuta pelataan koronarajoitusten mahdollistamalla tavalla. Seuroilla on mahdollisuus siirtää pelejä tältäkin ajalta myöhäisempään ajankohtaan.

Tiedotteessa todetaan, että Mestaruusliigan seurat haluavat osoittaa vastuullisuutensa vakavassa terveystilanteessa ja suojata niin katsojat, pelaajat kuten kaikki muutkin tapahtumiin liittyvät ihmiset parhaalla mahdollisella tavalla.

Nyt Lentopalloliitossa pohditaan, miten pelit jatkuvat alkuvuodesta. Vaihtoehtoina on supistaa pudotuspelejä tai pelata runkosarja vain kaksinkertaisena.

Jääkiekon kotimaisella Liigalla alkaa myös olla vaikeuksia ottelujen järjestämisessä joulukuun aikana. Koska Liigaa ei pelata tyhjille katsomoille, jo yli puolet liigajoukkueista pystyy pelaamaan vain vierasotteluita lähiviikkojen aikana.

HIFK, Pelicans, Kärpät, HPK, KooKoo, SaiPa, Tappara ja Ilves eivät pysty pelaamaan kotiotteluitaan. Kyse on on jo kymmenien otteluiden siirtämisestä ensi vuoteen.

Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä toteaa HS:lle, että tauko olisi viimeinen vaihtoehto.

”Katsotaan nyt ennen kuin vihelletään peliä poikki”, Järvelä toteaa.

Juttu täydentyy.

Football news:

Van de Beek has no intention of leaving Manchester United. Solskjaer believes in the midfielder and will give him a chance
Lampard couldn't say goodbye to the Chelsea players. The Czech briefly informed them of his resignation before training
Every time Messi doesn't play, Barcelona wins. Ex-Argentina goalkeeper Gatti about Leo
Barca's debt is 1.2 billion euros. The club wants to postpone loan repayments
Jordi Alba: I understand why people might hate me. I really play hard
Real Madrid will be able to pay Mbappe about 21 million euros a year. PSG will offer the Frenchman a salary of 36 million euros-like Neymar
Udinese sign Fernando Llorente, Cutrone and sell Lasagna to Verona for 10 million euros