Finland

Jyrki Lehtolan kolumni: Fake news, putkimies Riku Rantala!

The Real, Rantalan Riku, on raivoissaan!

Syystäkin! Yhteiskunnassa on otettu askel vaaralliseen suuntaan. Sen päässä odottaa totalitaristinen Suomi, jossa häviäjistä, syrjäytyneistä, vaiennetuista vainon kohteeksi joutuu heiveröisin, hiljennetyin, Rantalan Riku.

”Fake news!”, huusi The Real, kun valtamedia taas valehteli, kuinka helppoa osattomilla on.

Riku Rantala on Porin SuomiAreenalla juontamassa hyvää hyvyyttään keskusteluja, joista on hyötyä universumille. Sitten Talouselämä tuhosi paremman maailman uutisoimalla, että The Realille maksetaan 2 600 euroa siitä, kun The Real hölisee ulkoministeriön järjestämän tunnin keskustelun juontajana.Fake news! The Real huusi vääryyttä vastaan Twitterissä. ”Juuri tällainen populistinen klikkihuoraus nakertaa median uskottavuutta”, paperiton Rantala raivosi kaikkien maailman Riku Rantaloiden puolesta.

The Realille EI TODELLAKAAN makseta 2 600 euroa juontamisesta! Tai maksetaan, mutta siitä menee osa muille ja TÖITÄ ON KAMALASTI, kun tunnin rupattelee sitä, mitä aina rupattelee, koska työn rankkuutta tulee korostaa silloin, kun työ ei ole niin rankkaa.

The Realin vaino saisi loppua.

The Real selitti, että kovasti menee aikaa yhden tunnin juontamiseen, täytyy valmistautua, matkustaa, kokoustaa ja perheen neljän viikon lomasta Rantala uhraa hyvyyden puolesta juontoon viikon. Kokonaisurakka on lopulta sellainen, että loppupalkka kaiken raatamisen jälkeen on ”about hyvän putkimiehen tasoa”.

No nyt on koko Porin putket about paskana! Rantala juontaa ulkoministeriön lisäksi Valion, Stora Enson, ympäristöministeriön sekä Suomen maailmanperintökohteiden yhdistyksen ja Maanmittauslaitoksen tilaisuudet. Jos jokaiseen noihinkin juontoihin kuluu viikko, The Realin laskutavan mukaan The Realin neljän viikon kesäloma muuttui juuri miinusmerkkiseksi. Fake News voisi väittää, että jos palkkio on vakio, The Realille maksetaan muutaman päivän juonnoista 10 000–15 000 euroa, mutta se ei pidä paikkaansa, vaan on FAKE NEWS.

Nyky-yhteiskunnan suurin uhri on se, joka ei saa rauhassa rahastaa sillä, että uhrien puolesta mölistessään nostaa omaa brändiarvoaan.

Siksi The Realin vaino saisi loppua. Viimeksi The Real joutui vainon kohteeksi, kun hänet yhdistettiin kaksi raiskaustuomiota saaneeseen toimittajaan, jonka kanssa The Real on kirjoittanut kirjan ja jolle The Real soitteli mm. Bassoradion ohjelmissaan.

Klikkihuorausta, fake news! The Real ei ollut kirjoittamassa kirjaa, jota The Real markkinoi ja jonka kannessa lukee ”Riku Rantala” ja tuomion saanut toimittaja oli vain joku, jonka kanssa The Real työskenteli satunnaisesti. Siitäs saitte klikkihuorat, fake news, case closed, nyt loppuu vähäosaisten miljonäärien vaino!

Kirjoittaja on kirjailija ja käsikirjoittaja.


Football news:

Andujar Oliver on deletions: Fati went too far in the foot, and the foul on the Peak was even more dangerous, perhaps
Atalanta extended the winning streak to 11 matches, beating Sampdoria-2:0
Milner played his 536th game in the Premier League and was ranked in the top 5 of the League in games played
Barca midfielder Fati is removed in the Derby with Espanyol. He spent 5 minutes on the field
Suarez scored 195 goals for Barcelona and finished third in the club's top scorer list
Daniele de Rossi: People call Messi cowardly, but they are afraid to ask their wives for a remote control from the TV
Daniele de Rossi: Ronaldo is comparable to Messi in goals and trophies, but Leo's game is more fun