Finland

Kaikkien aikojen kaunein Ferrari! Tällaisen ökyauton Jethro Rostedt osti – video ja kuva!

Armottomana automiehenä tunnettu Jethro Rostedt, 44, paljasti viime viikolla Seiskassa, että on jälleen kartuttamassa autokokoelmaansa.

– Olen ostamassa uuden Ferrari Roman. Olen jo maksanut siitä kymmenen prosentin käsirahan eli päälle 35 000 euroa. Tuleva autoni on pakasta vedetty ja maksaa kaikilla herkuilla 385 000, Jeti kertoo ilmeenkään värähtämättä.

Lue lisää: Jethro Rostedtin ökyautoruletti pyörähti jälleen! Hankki 385 000 euron Ferrarin – mutta yksi asia närästää kiinteistökeisaria autokaupoissa!

Turkulainen kiinteistöveijari on tilannut kuvan kaltaisen Ferrari Roman. – Se on pakasta vedetty ja väriltään helmiäisvalkoinen!
Turkulainen kiinteistöveijari on tilannut kuvan kaltaisen Ferrari Roman. – Se on pakasta vedetty ja väriltään helmiäisvalkoinen!

Eleganttia huipputehoa

Maranellosta kantautuneiden markkinapuheiden mukaan Roma ei edes yritä olla nopein, vaan ennemminkin kaikkien aikojen kaunein Ferrari. Sen 1950- ja 1960-lukujen kanssa flirttailevaa muotokieltä onkin jo hehkutettu ympäri maailmaa.

Lue myös: Jethro Rostedt rakastui uuteen Ferrariinsa – ”Kun polkaisin kaasua, moottorista kuului niin s****nanmoinen karjahdus!”

Katso video!

Tehojakin löytyy: Roma lennähtää nollasta sataan 3,4 sekunnissa. Sen mahdollistaa kaksoisturboahdettu ja peräti 625 hevosvoimalla höystetty 3,9-litrainen V8-moottori.

Mutta oli Roma miten upea tahansa, siitäkään ei tule Jetin loppuelämän menopeliä.

– Kuten tiedät, näitä autojahan tulee ja menee. Eivät nämä meikäläisellä kauaa pysy, kiinteistöpohatta hohottaa.

Jethro vieraana Seiskan Siivet suussa -sarjassa:

Football news:

Agent: Cheryshev is not going to leave Valencia. The coach trusts him
Bayern gave the midfielder Dayak Union on loan with a buyout option
Lampard on Mount: I moved to Chelsea at his age and it took me a year to find myself. And he already has so many games
Mbappe does not score for PSG 4 matches in a row. This is his worst streak since April-May 2018
Mourinho on Rashford's words: Go to Opta and draw your own conclusions. Liverpool - Manchester United-and so quite a loud match
Ronaldo: Real Madrid made a mistake by letting Hakimi go. Sometimes I say to myself: Imagine yourself and him - we would move at a good speed
Barcelona would not consider Messi's participation in the game with Athletic if it were not for the trophy match