Kuvassa on ketjuun kuuluva hotelli Marokossa. be live hotels

Neljän ja viiden tähden hotelleihin erikoistunut Be Live Hotels ei ole yhtään sen paremmassa asemassa kuin useimmat muutkaan hotelliketjut . Korona vei asiakkaat .

Valtaosa espanjalaisessa omistuksessa olevan yhtiön hotelleista on tällä hetkellä suljettu, mutta ne ovat avaamassa oviaan heinäkuussa . Hotelleja sillä on Espanjan ja sen saarien ( esimerkiksi Teneriffa ) lisäksi muun muassa Kuubassa, Dominikaanisessa tasavallassa, Portugalissa ja Marokossa .

Saadakseen bisneksen pyörimään Be Live Hotels antaa asiakkaiden itse määritellä hinnan, mitä he ovat valmiita majoituksestaan maksamaan .

Osa hotelleista on tarkoitettu pelkästään aikuisasiakkaille. be live hotels

Maksa mitä haluat

Käytännössä homma toimii niin, että asiakas rekisteröityy ketjun nettisivuilla, valitsee haluamansa hotellin, ajan, jonka siellä haluaisi viettää ja ehdottaa hintaa . Hotelli lupaa vastaa välittömästi, hyväksyykö se hinnan .

Jos ei ensimmäisellä kerralla tärppää, asiakkaalla on kaksi mahdollisuutta korottaa tarjoustaan . Sivulla näkyy myös, mitä hotelli normaalisti laskuttaisi kyseisestä huoneesta .

Jos ja kun tarjous menee läpi, huoneen tai majoituspaketin voi varata normaalisti .

Hotelliketju vakuuttaa, että sen hotelleissa noudatetaan tiukkoja hygieniasääntöjä . Sosiaalisesta etäisyydestä pidetään huolta, ravintolat tarjoavat vain à la carte - annoksia, paikkoja siivotaan ja desinfioidaan tiuhaan tahtiin, henkilökunnalta ja tavarantoimittajilta mitataan säännöllisesti kuume .

Yhteensä hotelleja, joista voi tehdä hintatarjouksen, on 121. be live hotels