Kärpät uskomattomassa kiekkosateessa Helsingissä! Laukaukset kahden erän jälkeen 24–3

HIFK kyykyttää Kärppiä.

Joel Blomqvist piti joukkuettaan mukana pelissä ja loukkaantui. Kuva:  Ossi Ahola / Aamulehti

HIFK on laittanut Kärpät hurjaan mankeliin perjantai-illan SM-liigakierroksella.

Helsinkiläinen kotijoukkue johtaa vierailijoitaan kahden erän jälkeen 1–0, mutta laukaukset ovat menneet HIFK-merkkisesti peräti 24–3.

HIFK sai otteluun hurjan alun eikä päästänyt Kärppiä avauserässä kiinni kiekolliseen peliin. Toisessa erässä ottelu tasoittui näennäisesti, mutta Kärpät sai toisessa erässä vain yhden laukauksen kohti HIFK:n maalia.

HIFK iski ansaitun avausmaalin avauserän jälkimmäisellä kympillä ylivoimalla, kun Eetu Koivistoinen laukoi pelivälineen tarkasti ohi Joel Blomqvistin.

Kärpät sai huonoja uutisia ensimmäisen erän viimeisillä hetkillä, kun joukkuettaan pystyssä pitänyt Blomqvist loukkaantui yhteentörmäyksessä HIFK:n Iiro Pakarisen kanssa.

Blomqvist ei luistellut joukkueensa maalille toiseen erään, vaan torjuntavuoroon liukui Leevi Meriläinen.