Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

KooKoon 5 000 euron uhkapeli kannatti – kulisseissa lätkäistiin Tapparan puolustajalle pelikielto!

SM-liigan tulikuumat puolivälierät jatkuivat keskiviikkona. IS seurasi kiekkotrillereitä.

Keskiviikon ottelut:

KalPa–Pelicans 3–2 (1–0, 0–2, 2–0) Voitot 2–2

Ilves–Ässät 4–1 (3–0, 0–1, 1–0) Voitot 2–1

Lukko–HIFK 3–5 (1–3, 0–0, 2–2) Voitot 0–3

SM-liigan puolivälierissä pelattiin keskiviikkonakin jännittäviä ja sarjojen kannalta ratkaisevan tuntuisia otteluita.

Erityisen mielenkiintoinen tulos nähtiin Raumalla, missä HIFK karkasi tehokkaan esityksen päätteeksi sarjassa jo 3–0-johtoon. Tappion myötä Lukon taival kohti välieriä muuttui todella vaikeaksi. SM-liigan historiassa on nousu vain kerran 0–3-tappioasemasta sarjavoittoon. Tempun teki keväällä 2012 Espoon Blues KalPan kustannuksella.

Kuopiossa ulosajolla rokotettu KalPa onnistui tasoittamaan ottelusarjan Pelicansia vastaan 2–2:een. Kummallakin osapuolella oli ottelussa merkittäviä poissaoloja, kun KalPan Juha Jatkola loukkaantui edellisessä ottelussa eikä näin ollen pelannut, ja Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä oli poissa lahtelaisten vahvuudesta. KalPan maalilla torjunut ruotsalaiskonkari Robin Rahm oli mies paikallaan ja torjui tärkeän voiton savolaisille.

Ilves puolestaan kyykytti Ässiä hurjan kolmen maalin avauserän turvin. Ottelun kaksi jälkimmäistä 20-minuuttista olivat tasaisemmat ja edettiin porilaisten hyökätessä, mutta Ilves puolusti johtoasemassa mallikkaasti.

SM-liigan puolivälierät jatkuvat perjantaina, jolloin kaikki neljä puolivälieräparia taistelevat jatkopaikoista. Tapparalla ja HIFK:lla on mahdollisuus varmistaa ensimmäisinä paikkansa välierissä.